Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ 6ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ 6ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ(ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΗΤΑΝ 4ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ.)ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΞΗΜΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 4ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΠΡΕΝΤΙΚΤΟΡ ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα. Προτείνω να πας κατευθείαν για χοριακή. Δεν έχεις λόγο να φοβάσαι τπτ, καλύτερα να ξέρεις παρά να ζεις στην άγνοια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!! Συμφωνώ κι εγώ για χοριακη.6 μέρες καθυστέρηση είναι πολλές... το ξέρω από πρώτο ότι φοβάσαι ένα αρνητικό τεστ αλλά αν είσαι δεν πρέπει να το γνωρίζεις για να ενημερώσεις το γιατρό σου και να προστατεύσει το σποράκι σου;;; Εύχομαι να μην έρθει και να δεις μια τεράστια χοριακη!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...