Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα φώτα σας μανούλες!!


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα δεν ήξερα που να το βάλω το θέμα λοιπόν κλείσαμε τους 9 μήνες..Από τότε που γεννήθηκε τον μικρό τον είχα στο δωμάτιό του και πηγαινοερχόμουν χωρίς να έχω θέμα ουτε με πείραζαν τα ξενύχτια..Τις τελευταίες 2 εβδομάδες τον παίρνω και κοιμόμαστε μαζί (εννοείται ότι ο άντρας μου δεν έχει κάποιο πρόβλημα ίσα ίσα που το καταλαβαίνει γιατί ξεκουράζεται και εκείνος επειδή λείπει όλη την ημέρα)βγάζει τα δόντια μαζεμένα συν του ότι ξεκίνησα δουλειά και ζητάει στήθος ειδικά το βράδυ...τον θηλάζω ξαπλωτό γιατί λόγω κιλών είναι αδύνατον να το σηκώσω πλέον πονάνε τα χέρια μου και η δουλειά μου δυστυχώς έχει και βάρη...Πως είναι τα δικά σας τα παιδιά και τι κάνατε??Δεν αντέχω το ξενύχτι πλέον ούτε να πηγαινοέρχομαι γιατί σέρνομαι στη δουλειά και δεν μπορώ..Από την άλλη ούτε θέλω να μάθει να κοιμάται μαζί μου...Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι κάνω λάθος που τον παίρνω μαζί αλλά και οι αντοχές πλέον είναι μηδανινές...Ούτε να τον αποθηλάσω θέλω δεν είναι έτοιμος και ο φουκαριάρης το βρίσκει σαν παρηγοριά...Καμιά συμβουλή??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μ κατ αρχήν να σ πω ότι δ υπάρχει σωστό κ λάθος στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Η κάθε μανούλα έχει τις δικές της αντοχές κ κάνει ότι την βολεύει καλύτερα ώστε να ξεκουράζεται όσο μπορεί. Αν αυτό τ διάστημα αυτό σε βολεύει αυτό θα κανεις. Αν έχεις υπομονή θα πηγαινοέρχεσαι. Αν όχι τ παίρνεις δίπλα σου κ μόλις ηρεμήσετε με τα δόντια κάνεις 2 μέρες υπομονή γ παίρνεις λίγες μέρες άδεια κ τ ξανά πηγαίνεις στο δωμάτιο του. Τ μόνο κακο σ αυτό είναι ότι θα δυσκολευτείς πολύ να τ βγάλεις από τ κρεβάτι σας. Όλα τα άλλα είναι δικό σας θέμα. Αν αποθηλασεις Ίσως σταματήσει να ξυπνάει τόσο συχνά. Δ θα σταματήσει τελείως πάντως κ μιλάω εκ πείρας. Έτσι μ λεγανε κ μένα μόλις κόψεις τ θηλασμό θα σταματήσει να ξυπνάει. Μπούρδες. Απλά δ ξυπνάει τόσο συχνά. Να μην έχεις ενοχές. Να κάνεις ότι βολεύει εσένα. Όποιος έχει παιδιά ξέρει πόσο δύσκολες είναι κάποιες περίοδοι κ πόση κούραση παίζει. Όλοι οι άλλοι να κοιτάνε τη δουλειά τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Diwni πραγματικά είναι δύσκολη περίοδος και σε συνδιασμό με δόντια και επιστροφή στη δουλειά ψιλοπελάγωσα...Θα τον ξεκινήσω να τον βάλω πάλι απλά είναι λίγο η προσαρμογή με τη δουλειά που με πήγε πίσω και φυσικά το άγχος αποχωρισμού του μικρού που του βγήκε έντονα...Άσε που μέσα σε 1 μήνα έσκασαν 4 δόντια και μάλλον πάμε και για 5ο...Πότε το συζητάγαμε που σας έλεγα ούτε 1 για δείγμα δεν έβλεπα...Το παιδί μου τα κάνει όλα μαζεμένα τελικά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με την @Diwni , σωστό ή λάθος δεν υπάρχει, κάνε ότι σου βγαίνει πιο φυσικά και εννοείται προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες του μωρού και να είναι ήρεμο. Θα βρεις τους ρυθμούς σου πάλι, καλό κουράγιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Ath33 κορίτσι μου συμφωνώ κι εγώ δε χρειάζεται να έχεις ενοχές, όταν αποφασίσεις να τον ξαναβάλεις στο κρεβάτι του θα σας πάρει μερικές μέρες και μετά θα προσαρμοστείτε ξανά στη νέα κατάσταση, τα μωράκια μαθαίνουν γρήγορα. Εμείς κοιμόμαστε μαζί συνειδητά, στην αρχή τον είχα στο λίκνο next to me και όταν το καταργήσαμε, επειδή μεγάλωσε και ήταν επικίνδυνο πια, τον μετέφερα στο κρεβάτι μας. Για μένα ηταν σημαντικό να συνεχίσω να θηλάζω, οπότε αυτή ηταν η πιο λειτουργική λύση για μας. Και είμαστε και οι τρεις μας πολυ ευχαριστημενοι με αυτό. Απολαμβάνουμε αγκαλίτσες και πρωινό χουζούρι, εγώ δεν ταλαιπωρούμαι τόσο το βράδυ (συνηθως ξυπνάει 2 φορές, καμιά φορά και 3 και σε περιοδους που βγαζει δοντι μπορει και παραπανω) οπότε θηλάζει για ενα 5λεπτο και ξανακοιμαται χωρις καλα καλα να ξυπνησω, ποσο μαλλον να σηκωθω κιολας! Για μενα σωστο ειναι αυτο που ειναι λειτουργικο για την καθε οικογενεια. Και τα μωρακια δε μενουν για πολυ μωρακια, αυτο να σκεφτεσαι! Δεν υπαρχει περιπτωση να φτασει 15 χρονων και να κοιμαται στο κρεβατι σας! Ειναι μια δυσκολη περιοδος για το παιδακι σου τωρα και σε εχει αναγκη!

Οπότε καλους θηλασμους και καλες αγκαλιτσες!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και για τη στήριξη και για εμένα είναι σημαντικό που θηλάζω και ούτε που το σκέφτομαι να αποθηλάσω..το απολαμβάνω όσο δεν πάει??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...