Μετάβαση σε περιεχόμενο

7,5 μηνων-στερεές-θηλασμός


Recommended Posts

Κοριτσια λιγη βοηθεια! Ειμαστε 7,5 μηνων, εχουμε μπει στις στερεες τροφες, αλλα δεν πολυτρωμε. Συμπληρωνουμε με θηλασμο λοιπον. Θηλαζουμε πολλες φορες μεσα στη μερα, οποτε το γαλα ρεει αφθονο. Τοσο αφθονο που καμια φορα πετρωνει το στηθος μου κ ποναει ΠΟΛΥ! Για να ανακουφιστω βαζω τη μικρη να θηλασει κ ετσι χανει καποιο γευμα. Τι να κανω για να μειωσω λιγο την παραγωγη; Δε θελω να αποθηλασω τελειως ακομη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@maria1405 κι εμείς το ίδιο ζήτημα είχαμε και ως ενα βαθμό έχουμε ακόμη (με πολλους θηλασμους μεσα στη μερα εννοω). Να σκέφτεσαι οτι βασικη τροφη για τα μωρακια μεχρι τον πρωτο χρονο ειναι το γάλα, οπότε μη νιώθεις ότι "χάνει" γεύματα μ αυτον τον τρόπο. Για να μειώσεις την παραγωγή σου θα πρέπει να μειωθεί η προσφορά-ζήτηση, αν προσφέρεις λιγοτερες φορες σταδιακα θα παρει μηνυμα ο οργανισμος. Επίσης εχω διαβάσει οτι βοηθάει και το φασκόμηλο. Αν πετρωνει το στηθος και ποναει μπορεις να βάζεις ζεστές κομπρέσες, να κάνεις λίγο μασαζάκι με κυκλικες κινησεις και να το πιεζεις λιγο με το χερι για να βγαινει και να ανακουφιζεσαι. Σταδιακα και με το δικο του ρυθμο το μωρακι σου θα αρχισει να τρωει ολο και καλυτερα. Μην αγχωνεσαι και μην το πιεζεις, θελουν το χρονο τους στην αρχη! Ειστε ακομα σε μεταβατικη περιοδο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμένα στην αρχή έτσι έκανε..με το καιρό προσαρμοστηκε μια χαρά στις στέρεες και ταυτόχρονα θηλάζει..Είμαστε 8,5μηνών.Δώστου λιγο χρόνο και θα φάει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοροτσι μ αν θέλεις να μειώσεις τους θηλασμόύς γενικότερα μείωσε την ώρα ανάμεσα στα γεύματα των στερεών κ ενδιάμεσα Κάνε κάτι να ξεχνιέται κ να μη θέλει να θηλάσει. Πχ αν τρώει πρωινό στις 10 δως της όσο φάει, βγάλτην μια βόλτα με τ καροτσι κ δωσε τ μεσημεριανό. Καθιέρωσε το κάπως έτσι. Το απόγευμα ας θηλάζει όσο θέλει. Η τ αντίθετο. Όπως σε βολεύει εσένα κ τ μωρο. Θέλει δοκιμές τόσο με την ώρα π τρώει κάθε γεύμα όσο κ με το τι τρώει κάθε φορά. Σιγά σιγά θα προσαρμοστειτε. Όπως επίσης δ ξέρω πως τ κάνεις αλλά μόλις την ταΐζεις μην την βάζεις στο καπάκι στο στήθος. Βάλτην μετά από μισή ώρα. Να καταλαβαίνει ότι κ η στερεά π της δίνεις είναι γεύμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Διωνη μου σε θυμαμαι απο παλαιοτερα που μιλουσαμε εδω! Να σου ζησει το μωρακι σου, να το χαιρεσαι! Πολυ χαιρομαι που ξανανταμωνουμε! Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλες! Πολλα φιλια σε σενα κ το λουλουδακι σου!?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναιιι τώρα σε θυμήθηκα! Δ ήξερα ότι έχεις μωράκι! Κάπου στις προσπάθειες σε είχα χάσει.ευχαριστώ πολύ! Τι εχεις; αγορακι η κοριτσακι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ γω κορακλα Έχω! Ναι μετά ξανά διάβασα τ πρώτο σ μήνυμα. Συνήθως τα διαβάζω βιαστικά κ απαντάω οπότε μπορώ. Ανταποδίδω τις ευχές! Να σας ζήσει ο κοριτσάρος! Κ γω χάρηκα ποκυ με τα νέα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...