Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μια νέα προσπάθεια !!


Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια μου, τι κάνετε? Σκεφτόμουν εδώ και μέρες να γράψω στο φόρουμ, παρόλο που δεν γράφω συχνά, παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις συζητήσεις σας. Μετά από δύο βιοχημικές που είχα, μετά από κλάμα και απογοήτευση  και μετά από πλήθος εξετάσεων που κάναμε, οι οποίες όλες είναι καλές και κάποιες ακόμη περιμένουμε, λέμε με το καλό να ξεκινήσουμε νέες προσπάθειες. Δεν σας κρύβω ότι αγχώνομαι και φοβάμαι πολύ, δεν ξέρω πώς να αποβάλω αυτό το φόβο και απλώς να αφεθώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σ κοριτσι... σε καταλαβενω να προσπαθεις και να μην εχεις αποτελεσμα!!αλλα τουλαχιστον εχεις συλλαβει οποτε προβλημα ως προς την συλληψη δεν εχετε τωρα οσο αναφορα οτι δεν αναπτυσεται με λιγο προσπαθεια ακομα πιστευω πως θα τα καταφερεται γιατι δεν ειναι ολες οι φορες οι ιδιες!!!

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλωσήρθες κορίτσι και καλή τήχη με τις προσπάθειές σας. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ειναι απογοητευτικές οι βιοχημικές κυήσεις, είναι ότι πιο λαιτ μπορεί να σου συμβει σε ατυχία αν μπορώ να το πω έτσι. Δειχνει οτι υπάρχει γονιμότητα, και επίσης δεν προκαλεί κάποια σοβαρή διαταραχή στα ορμονικά ή καποια επιπλοκή πχ σε μητρα, σάλπιγγες κλπ, όπως θα μπορουσε ως μια πιθανοτητα να προκαλεσει καποια αποξεση. Εισαι σε πολυ καλο δρομο και συντομα θα εχεις ευχαριστα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Αν έχω κάτι νεότερο θα σας ειδοποιήσω. Εύχομαι και σε εσάς ότι καλύτερο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...