Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γάλα σκόνη


Recommended Posts

Μαμάδες καλησπέρα, θηλαζα αποκλειστικά το μωράκι μου, μέχρι που ξεκίνησα να δουλεύω.  Δεν έχω κάνει τράπεζα μητρικού και έχω ξεκινήσει να του δίνω συμπλήρωμα.  Ξεκίνησα με το aptamil της milupa ec λόγω κολικων το οποίο καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε με το ec plus που τον ενοχλεί στο στομάχι.  Η παιδίατρος μου προτείνετε το nan ha optipro Αλλά βλέπω κακα σκούρα πρασινα και βρωμερα.  Αύριο θα της τηλ να το αλλάξουμε.... εσείς τι χρησιμοποιείται; έχετε παρόμοια εμπειρία;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Lini μου καλησπερα.κ να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!εμεις.ειμαστε 19 ημερών και κανουμε μικτη διατροφη ...πινουμε το ναν ηα οπτιπρο....με τα κακα δε εχουμε κανενα θεμα κ επειδη εχει υδρολυμενη τη πρωτεινη γαλακτος ειναι πιο ευπεπτο κ βοηθαει με τους κολικους...στο πρωτο παιδακι μου παλι σε αυτο ειχα καταλήξει μετα απο πολλες αλλαγες κ τη βοηθησε αρκετα   δεδομενου οτι ειχε εντονους.κολικους....ποσες μέρες το πινετε;;;;γιατι ο οργανισμος θελει κ λιγο καιρο να συνηθισει τη καθε αλλαγη...συζητα το βεβαια κ με το παιδιατρο σου....για οτι αλλο χρειαστει εδω ειμαι..αα κ.να σε ρωτησω κατι εσεις εχετε κολικους.;;;και αν.ναι ποτε ξεκινησαν;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Stelvan Από κολικούς χορτάσαμε! Από 20 ημερών με μια παύση λίγων ημερών όταν του ξεκίνησα το biogaia και μερα συνεχίστηκαν κανονικά.  Το γάλα το χρησιμοποιώ εδώ Κ μια εβδομάδα που είναι αδύνατο να βρω το γάλα που καταργήθηκε (aptamil ec) και σταδιακά έβλεπα ότι τα κακα του από μουσταρδι γινοντουσαν πράσινα και από ελαφρώς ξυνιλα... μυρίζουν απαίσια! Φυσικά πάντα με συμβουλή ιατρού πηγαίνω; ο κάθε οργανισμός λειτουργεί και αντιδρά διαφορετικά. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έρχομαι.να τη.βρειτε.τη χρυση τομη...εγω πασχίζω να καταλαβω αν ειναι.λαιμαργος που ειναι.δλδ η.αν εχει γοπ....δυσανασχετεί μετα το γευμα.κ βγαζει.αρκετες γουλιές οχι.ομως.ρουκέτες....ελπιζω αυτη τη φορα.να.μην εχουμε.κολικους στη.κορη μου ηταν μαρτυριο.....αντε να.δουμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...