Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλει να κάνω έκτρωση..


Recommended Posts

Καλησπέρα σας..

Είμαι καινούρια στο site και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Είμαι έγκυος και είμαι 20 χρονών και το αγόρι μου 25. Το έμαθα πριν λίγες μέρες όταν πήγα στο φαρμακείο και έκανα τέστ εγκυμοσύνης και τα δύο βγήκαν θετικά,αμέσως την επόμενη μέρα πήγα στον γυναικολόγο όπου μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη μου και ότι είμαι έγκυος 6 εβδομάδων.Μόλις του το είπα αυτός με πίεζε να κάνω έκτρωση αλλά εγώ δεν θέλω και του το έχω πει. Του είπα ότι είναι αμαρτία και ότι δεν θα γίνω δολοφόνος επειδή το θέλει αυτός και του εξήγησα πως κάποιοι άλλοι δεν έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν δικά τους παιδιά.Μετά πήγε να το συνηθίσει και ξανάρχισε τα ίδια..Μια μου λέει δεν το θέλει και την άλλη μου χαϊδεύει την κοιλιά..Μετά μου άρχισε το οικονομικό θέμα..να του εξηγώ πως θα δουλεύω μέχρι να μην μπορώ άλλο και να πάρω κάποια χρήματα και πως θα μας βοηθήσουν οι γονείς μας και αυτός να μου λέει πως δεν μπορώ στην κατάσταση μου να δουλέυω και πως αν πάω δουλειά δεν θα μπορούμε να μιλάμε στο κινητό..Αλήθεια δεν μπορώ να τον καταλάβω..και του είπα πως αν δεν το θέλει θα είναι μόνο δικό μου παιδί και μου λέει θα σου κάνω μήνυση και του λέω εγώ θα σου κάνω που με εκβιάσεις να κάνω έκτρωση..Την μια με καταλαβαίνει και την άλλη όχι..Μήπως μπορείται να μου πείτε πώς να τον πείσω για το παιδί? αν δεν τα καταφέρω θα έχει μόνο εμένα το παιδί και την οικογένεια μου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,δεν ξέρω τι να σου πω πάνω στο θέμα πως να τον πείσεις αν όντως δεν θέλει και εσύ είσαι σίγουρη ότι μπορείς να το κρατήσεις και χωρίς αυτόν καλύτερα να συζητήσετε ήρεμα μήπως βγαλετε άκρη! Σου εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα θέλεις !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@ang123 Kαλησπέρα κ απο εμένα. 

Το ζήτημα ενός παιδιού δεν είναι από τα ζητήματα που θέλουν πειθώ κ αναλύσεις κ συζητήσεις κ ξόρκια. Είναι πολύ σοβαρή επιλογή κ πρεπει να γινεται συνειδητά κ ώριμα κ από τις δυο πλευρες. Λόγω του νεαρού της ηλικίας σας προφανώς αυτο δεν εγινε εξαρχής κ γι’αυτο τωρα βρεθήκατε κ οι δυο σε δύσκολη θέση ο καθένας με την δική του αποψη.

δεν θελω να εντρυφήσω βαθύτερα στο αν μια έκτρωση ειναι δολοφονία ή αμαρτια γιατί υπαρχουν περιπτώσεις που δυστυχως ειναι η μονη επιλογη. Αυτο που θα σε συμβουλέψω εγώ είναι να συζητήσεις μαζι του ώριμα κ σοβαρα κ να δεις τις προϋποθέσεις κ τα δεδομένα αυτής της σχέσης κ του αν μπορει να υποστηρίξει ενα παιδι κ οτι υποχρεώσεις φερνει αυτό για όλη σας την ζωή. Αν βλέπεις πως δεν θέλει, πατησε γερά στα πόδια σου κ παρε εσυ μια απόφαση για την δική σου ζωη. Σιγουρα παντως το «να τον πείσεις» κ να τον μουρμούρας κ να περασεις την εγκυμοσυνη κ την γέννα με ανισορροπες συνθήκες κ με εναν αντρα/πατέρα που δεν ξερει που πατάει κ που βρίσκεται ή που καταπιέζεται να το ζήσει χωρις να το θελει οχι απλα δεν θα βοηθήσει αλλά δεν ειναι κ διαχειρίσιμο. Σκέψου πολυ,σκέψου ώριμα εισαι πολυ μικρη κ εχεις πολυ χρονο μπροστά σου να ζήσεις τα πραγματα σωστά κ όπως πρεπει. Εύχομαι να σου πανε όλα όπως τα θέλεις κ να εχεις καλή τύχη! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@ang123 Αρχικά κορίτσι μου γλυκό θα πρέπει να σκεφτείς μόνη σου με τον εαυτό σου τι πραγματικά θέλεις βεβαια είναι μια επιλογή που θα σε κάνει ευτυχισμένη αλλά αν δε είσαι σίγουρη μέσα σου ίσως και να το μετανιώσεις.Επισης η συμπεριφορά του αγοριού σου είναι αναμενομενη γιατί δεν ηταν ετοιμος για κάτι τόσο σοβαρό από την άλλη χρειάζεται χρόνος και μια δυνατή συζήτηση μεταξύ σας για να βάλετε κάτω ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ αλλά και πρακτικά θέματα που θα σας ακολουθήσουν στη ζωή.Αν έχεις και κάτι άλλο να συζητήσεις είμαι κοινωνική λειτουργός μπορώ να σε συμβούλευσωκαλη επιτυχία!Και το κεφάλι ψηλά!είναι το ομορφότερο δώρο της ζωής!να νιώθεις τύχη και όχι τύψεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Ανωριμος, ασταθής, παράλογος.. Τι να τον κάνεις αυτον; να μεγαλωσετε παιδι μαζι; δεν θα τον ηθελα διπλα στο παιδι μου, ουτε και σε μενα την ίδια.. Να μην δουλέψεις τωρα, δεν αντιλεγω, μα ο λόγος  ειναι οτι δεν θα μιλατε στο κινητο; πες του να αναλάβει τις ευθύνες του οικονομικά, γιατι να γινεται "μπαμπάς" γι'αυτο το παιδι δεν το βλέπω εφικτό.. Σε περναει 5 χρονια, μα στη συμπεριφορά του αυτό δε φαίνεται.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@ang123 το να σε εκβιάζει αντί να σου σταθεί και να βρείτε μια λύση μαζί ειτε αυτο είναι να το κρατήσετε είτε όχι με συγχωρείς αλλά δεν δηλώνει έναν άνθρωπο που σε νοιάζεται και πολύ...ναι καταλαβαινω είναι μικρός, αγχωθηκε, αλλα δεν το έκανες μόνη σου το μωρό... και ο δικός μου ειναι 24 (εγώ είμαι 25) αλλά το συζητήσαμε και αποφασίσαμε συνειδητά να προσπαθήσουμε να κάνουμε μωρό..στο λέω αυτό για να σου δείξω ότι δεν παίζει πάντα ρόλο η ηλικία αλλά το είδος του ανθρώπου... στη θέση σου θα σκεφτόμουν μόνη μου αν το θελω η οχι το μωρό και εφόσον θα έχεις την στήριξη των γονιών σου όπως είπες (αν μπορουν και αυτοι να σε βοηθήσουν) και θα έπραττα ανάλογα. Είτε τον πείσεις είτε όχι δεν θα είναι αυτό που θέλει πραγματικά και κάποια στιγμή αυτό θα βγει προς τα εξω... Καλή επιτυχία σου εύχομαι οτι και αν αποφασίσεις. Εισαι μικρή ακόμα, οσο ερωτευμένη και αν μπορεί να νιώθεις τώρα, μη στηρίζεις όλη σου τη ζωή σε έναν άντρα που σου συμπεριφέρεται με αυτον τον τρόπο την ώρα που θα έπρεπε να σε στηρίζει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...