Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πως να περασω την εγκυμοσύνη


AlKate

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Είμαι καινούριο μέλος στην παρέα σας και είπα να ρωτήσω την άποψη σας. Με τον άντρα μου ετοιμάζουμε τον γάμο μας και μετά το Πάσχα μπαίνουμε σε τελική ευθεία... Σκεφτόμαστε λοιπόν να ξεκινήσουμε προσπάθειες μετά το γαμο. Μένουμε σε νησί. Κάποια στιγμή ,κάποιους μήνες μετά ,λόγω δουλειάς του θα φύγει και θα μπορώ να τον βλέπω κάποια σκ και αυτό αν είμαι Αθήνα. Ο ίδιος και τα πεθερικά μου είναι Αθήνα ενώ οι δικοί μου Θεσσαλονίκη. Και έχω την εξής σκέψη. Που θα ήταν καλύτερα να βρω γιατρό; Αθήνα η Θεσσαλονίκη; Σκέφτομαι (αν και δεν έχω την εμπειρία) ότι αφού δεν θα έχω τον άντρα μου μαζί μου συνεχεια καλό θα ήταν να έχω κάποιον που να τον εμπιστεύομαι και να νιώθω άνετα. Και ποιος πιο κατάλληλος από τη μαμά μου φυσικά!!! Οποτε σκέφτομαι με κάνω τη γέννα και το πρώτο διάστημα με τη μαμά μου και μετά που πιστεύω θα είναι κάπως πιο εύκολα να μετεγκαταστάθω στα πεθερικά για να βλέπουμε και τον άντρα μου όταν θα έρχεται τα σκ. Ελπίζω να μην σας κούρασα. Ξέρω ότι σκέφτομαι πολύ προκαταβολικά αλλά αν όλα πάνε καλά κάπως έτσι θα γίνει.... 

Ευχαριστώ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!! δε ειναι κακο που σκεφτεσαι γιατι καλυτερα να εχεις κανει ηδη το πλανο σου γιατι για να βρεις γιατρο πρεπει να ψαχτεις να βρεις και εναν καλο !!! και εγω στην μαμα μου θα πηγαινα και μετα μολις γεννησεις με το καλο  και παρεις τα πανω σου πας στα πεθερικα σου !! με το καλο ο γαμος η ωρα η καλη και ευχομαι γρηγορα να ερθει και το μωρακι σου!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...