Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να γίνω μανούλα


Adda23

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια μου ειμαι καινουρια στο φόρουμ και θα ήθελα μερικές απαντήσεις. Ξεκινήσαμε με τον άντρα μου τις προσπάθειες για μωρακι. Κάναμε ελεύθερα Τίς γόνιμες μέρες μ. Έχω σταθερό κύκλο κάθε μήνα 28 μέρες και αυτο τον μήνα ειχα καθυστέρηση 4 μέρες. Δεν ειχα συμπτώματα περιόδου το στήθος μου δεν πονούσε ενώ κάθε φορά πονάει. Σημερα με έπιασε ένας πόνος και είδα λιγο αίμα. Παρόλα αυτα έχω αυξημένη θερμοκρασία.Υπαρχει περίπτωση εγκυμοσύνης η απλά ήταν μια ‘καθυστερημένη’ περίοδος ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • admin changed the title to Θέλω να γίνω μανούλα

Καλησπέρα @Adda23 κ καλως ήρθες! 

Όταν εννοεις λίγο αίμα;Μια φορά ας πουμε στο σκούπισμα κ τέλος; Ή εχεις ροη κανονικα;

επίσης,ανεβασμένη θερμοκρασία είχα κ εγω ως σύμπτωμα εγκυμοσυνης(βασικά το μονο συμπτωμα που ειχα) αλλα ειχα 5 μερες σερι πριν την αναμενόμενη κ 2 μερες μετά που κ τελικά εκανα ενα θετικό τεστ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@NicolVall σε ευχαριστώ για την απάντηση σου εχθες ειχα παρά πολυ λιγο και χάρηκα αλλα σημερα έχω κανονική ΡΟΗ και παραπάνω απο το κανονικό όποτε πλέον δεν το σκέφτομαι καν. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε πιο τυχεροί.❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όπως τα λέει η @NicolVall...υπομονή και θετική σκέψη!! Απο συμπτώματα μην ψάχνεις κάθε μήνα θα τρελαθείς. Εγω για παράδειγμα δεν είχα κανένα απολύτως ένοιωθα όπως κάθε μήνα πριν έρθει η περίοδος μου...δεν ήρθε ποτέ βέβαια. Με το καλό να μάθουμε σύντομα για θετικό τεστ!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου σας ευχαριστώ  για την θετική σας σκέψη ειναι η πρώτη μου φορά και ξεκινήσαμε τώρα γι αυτο έχω ψιλό φρικάρει και θέλω να έρθει όσο γίνεται πιο γρήγορα απο οτι κατάλαβα όσο το σκέφτομαι τις σεν θα γινει όποτε θα προσπαθήσω να χαλαρώσω. ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα και απο εμένα κορίτσια! Κι εγω νεα στο forum, εχουμε ξεκινησει προσπάθεια εδω και 6-7 μήνες...αλλά τίποτα δυστυχώς. Καναμε τις εξετάσεις μας, και θα ξεκινήσουμε πιο στοχευμένα, με ένεση για ωορρηξία (αφου ολοκληρώσω την σαλπιγγογραφία μου).

Καλή επιτυχία σε όλες <3

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...