Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι 2 μηνών και σήμερα μου είπε ο γιατρός μου πς πρέπει να κάνω την εξέταση papp-a test.αλλα απ' οτι διάβασα την κάνεις τν 3μήνα και μετά της 6μέρες.που μπορώ να τη κάνω γτ τα οικονομικά είναι λίγο χάλια! ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοπέλα μου !!!καλή λευτεριά !!!λοιπόν εγώ την έκανα ιδιωτικά αλλα ξέρω ότι μπορείς κ σε δημόσιο ..να πάρεις τηλ.τ γιατρό σου να του πεις ότι θελει ς να στη γράψει δηλ Αυχενική στην ουσία με την αίματος παππ α ...γιατι αν είσαι τώρα 8 εβδ πχ έχεις 4 εβδ μπροστά σου να την κλείσεις ...γιατι δημόσια θα υπάρχει αναμονή ...μη πληρώσεις 150 άρια ..π κάνει ιδιωτικα..αυτα γνωρίζω εγώ με.το καλοοο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ σου εύχομαι ότι καλύτερο με το μωράκι σου.Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντηση.θελω να αλλάξω και γιατρό γτ μου φαίνεται λιγάκι λαμογιο γτ παρατήρησα πς στν υπέρηχο και τη πρώτη φορά και τη δεύτερη η χρονολογία και η μέρα είναι άσχετοι και εκτός από αυτό δεν με ρώτησε πόσα κιλά είμαι αν πρέπει να συνεχίσω το φυλικο οξύ.και πολλά άλλα.μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις αν από το πρώτο μήνα σου έβαλε εματολογηκες εξετάσεις να κάνει γτ εμένα δεν μ έβαλε.πρεπει να αλλάξω γιατρό και που να πάω δεν ξέρω. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου εμενα αιματολογικές μου έβαλε εχθές και ειμαι στην 10η εβδομάδα. Ειναι πολυ σημαντικό στην εγκυμοσύνη σου να εχεις έναν γιατρό που τον εμπιστεύεσαι και ειναι εκει για τις απορίες σου. Εγω τωρα δεν παω σε αυτόν που πήγαινα στην πρώτη μου γιατι μετακομίσαμε σε άλλη πόλη και παω στο νοσοκομείο. Εχθές έκανα ενα πρώτο ραντεβού και τα πράγματα ηταν κάπως σαν εσένα, δεν μου είπε κάν εβδομάδα, κιλά, διατροφή, τίποτα απλά μου έγραψε εξετάσεις και λεει να τις παω τον αλλο μηνα που θα κλείσω ηλεκτρονικά ραντεβού. Απλά σε εμενα δεν πειράζει γιατι πάνω κάτω εχω ήδη μια εμπειρία και δεν εχω απορίες. Απλά κοιτάω τον υπέρηχο και βλεπω τι γραφει επάνω για να καταλάβω.. στην πρώτη μου όμως ηταν αλλιώς. Ο γιατρος φυσικά ηταν ιδιωτικός και γέννησα στην κλινική που συνεργαζόταν αλλα ηταν παντα εκει, βραδιά, Κυριακές, αργίες κλπ παντα σήκωνε το τηλ και μου απαντούσε σε οτι ανησυχία είχα ακομα και αν ηταν χαζομάρα για εκείνον. Τωρα εντάξει απλά υπομονή. Εχθές είχα το πρώτο ραντεβού και όπως σου ειπα μου έβαλε αιματολογικές και είπε να κάνω την αυχενική την οποία έκλεισα για 2/2 σε ιδιωτικό κέντρο με κόστος 120€ αυχενική + παπ α.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για α επιπέδου είναι νωρίς ακόμα. Η εξέταση γίνεται 11-12 εβδομάδα. Αν δεν μπορείς ιδιωτικά, κλείσε ραντεβού σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο.

Τώρα πρέπει να κάνεις τον προγεννητικό έλεγχο, που περιλαμβάνει αρκετές εξετάσεις αίματος και ούρων. Επίσης αν δεν έχετε κάνει εξέταση για στίγμα και κυστική ίνωση πρέπει να κάνετε.

Αν δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, τότε πήγαινε να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη, από άλλο γιατρό. Αλλιώς μπορείς να συζητήσεις μαζί του τις ανησυχίες σου. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου φασολια!! Προγεννητικο ελεγχο κανεις απο την αρχη της κυησης (αιματολογικες κ κοπλικες εξετασεις) κ μετα κανεις χοντρικα σχεδον καθε μηνα καποιες στανταρ εξετασεις.

Αν θελεις να κλεισεις ραντεβου για αυχενικη κλπ σε δημοσιο, παρε αυριο κιολας τηλ γιατι η αναμονη ειναι μεγαλη.

Αν κλεισεις στο Ελενα - το οποιο ειναι το μονο που δεν κλεινεις ραντεβου απο τον γνωστο 5ψηφιο αριθμο, τους λες σε ποια βδομαδα εισαι κ λες οτι θες να κλεισεις κ πρωινο ραντεβου κ ραντεβου για αυχενικη. Εμενα με εχουν χωσει σε ραντεβου (ενω δεν ειχαν) επειδη ημουν σε προχωρημςνη βδομαδα. Ειναι ολα δωρεαν, θα δωσεις μια πολυ μικρη συμμετοχη για την αυχενικη, θα σου κανουν ολοκληρωμενο προγγεννητικο ελεγχο κ πιστευω θα μεινεις ευχαριστημενη απο το τιμ που θα σε εξεταζει..! Οποτε μπορεις να παρακολουθησε εκει καθε μηνα δωρεαν.

Αν θες πες μου να σου στειλω το τηλ τους.

Υ.Γ. Αν κ σε προχωρημενη κυηση, Πηγα προχθες πρωτη φορα (γιατι θα γεννησω εκει) κ τυφλα να εχουν τα ιδιωτικα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για όλες της απάντησης αλλά κολλάει το κινητό όλα τα στραβά ??!κορίτσια μου εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες μας !!!!Rosemary μπορείς να μου στείλεις τηλέφωνο και περισσότερα στοιχεία βασικά έχω και ένα ακόμα πρόβλημα δεν έχω ασφάλεια..το Ελενα είναι ιδιωτικό?βασικά μένω Θεσσαλονίκη εδω βρίσκεται η κάπου αλλού?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φασόλια το Έλενα βρίσκεται Αθήνα... Από Θεσσαλονίκη δε ξέρω νοσοκομεία κλινικές μιας κ εγώ είμαι από Κρήτη ολότελα !!!!πιάσαμε όλη την Ελλάδα.... Αιματολογικες κ ούρων πρέπει να κάνεις από την αρχή...να δεις την κατάσταση Π. Βρίσκεσαι σαν έγκυος....για το Έλενα έχω ακούσει κ εγώ πολύ καλά λόγια....ψαξτο λίγο πάρε τηλ... Πες τους ότι δεν έχεις ασφάλεια...πλεον κ οι ανασφάλιστοι πρέπει να καλύπτονται πόσο μάλλον οι μέλλουσες μαμάδες!!.. Ρώτησε... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου, κλεισε ραντεβου σε ενα νοσοκομειο.. Ρωτα κανεναν γνωστο σου ποιο εχει καλο μαιευτικο τμημα. Θα σε δεχτουνε κ ανασφαλιστη. Αντε βα πληρωσεις κανενα παραβολο.. Στο λεω γιατι αν πας σε ιδιωτικο γιατρο, ακομα κ οι πιο απλες εξετασεις, θα σου βγουν ακριβες χωρις συνταγογραφηση.

 

Μη χανεις χρονο γιατι ειναι πολυ σημαντικες οι πρωτες εξετασεις κ το πρωτο τριμηνο ειναι καθοριστικο για την πορεια της κυησης.

Ψαξε καποια στιγμη για βιβλιαριο απορρου ή ανεργου...

Μην αγχωνεσαι, αληθεια.. Ολα θα παρουν το δρομο τους. Ξεκινα απο ενα νοσοκομειο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ!σας ευχαριστώ πάρα πολύ για της συμβουλές νιώθω καλύτερα είναι πολλά και είμαι προταρα και 24 χρόνο και πελαγωσα λίγο τώρα πήρα μια ανάσα καπως!!να είστε καλά και εύχομαι πολλά καλά σε εσάς και τα μωράκια σς!! ????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες όμως ακριβώς πότε εμφυτεύτηκε δεν το γνωριζεις. Εδώ σε εξωσωματική δεν το ξέρουμε. Εδώ με υπερήχους και στο πρώτο μου παιδί μετά την β επιπέδου καταλάβαμε ότι ήταν μεγαλύτερος 1 εβδ.  Κάνε λιγάκι υπομονή . Ξέρω πως νιώθεις αλλά σκέψου τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο να οπλιστείτε με υπομονή
    • Αχ σαν νερό παίρνει ο καιρός.. ο χρόνος . Αχ και αυτός ο χρόνος. Όταν θηλαζω συνήθως έχω πιο ελευθερία 🤫🤫 όχι με τίποτα 3 , ξεκίνησα αντισυλληπτικά χάπια. Ο μικρός αποδεικνύεται θηρίο και εγώ μεγάλωσα για 3 😅 ο δε πρώτος έχει την ζήλια του λογικο αλλά τρελαίνεται για τον αδελφό του.  Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι μου. Ξεχνάς τα δικά σου στηρίγματα.. εκεί βράχος δίπλα μου 
    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
    • Σώπα ρε!!!! Τι λες τώρα!!! Πάει ένας χρόνος.. Φτου φτου φτου φτου το παιδάκι!!! Μπράβο!! Πως πέρασε έτσι ο καιρός;;! Έλα βρε αγάπη, μπράβο!! Να τον χαίρεσαι!! Να τους χαίρεστε και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα στη ζωή τους πάντα!!!  Δεν θες ένα ακόμα καλέ;; Μπορεί να έρθει και η κόρη επιτέλους;! 😝🤣🤣🤣 Όχι, πέρα από τη πλάκα, το ξέρω και μπράβο που συνεχίζεις να στηρίζεις τα κορίτσια! Απορώ που βρίσκεις το χρόνο βέβαια..!!! 😄😄  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...