Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γενική αίματος


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα άλλη μια φορά χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας. Να θυμίσω ότι μπήκα στην 8η εβδομάδα κύησης.

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων που με έστειλε ο γιατρός να κάνω. Όλα καλά εκτός από κάτι στη γενική αίματος που με έχει πανικοβάλλει. Για πρώτη φορά στη ζωή μου το ποσοστό των ηωσινόφιλων βγήκε κάτω από το όριο (έχω 0,7 με όριο από 1% και πάνω) και ο αριθμός των λεμφοκυττάρων επίσης κάτω από το όριο (έχω 1,1 με όριο πάνω από 1,5).

Έστειλα στο γιατρό μου αλλά δε ξέρω πότε θα μου απαντήσει. Έχω ανησυχήσει. Έχει συμβεί σε καμία; Μπορεί να οφείλεται στην εγκυμοσύνη;

 

Ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αλλα όπως και να εχει δεν πρεπει να αγχώνεσαι τωρα. Μόλις το δει ο γιατρος σου θα σε πάρει να σου εξηγήσει.. εσυ χαλάρωσε τωρα και θα δεις ολα καλα θα ειναι.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@babybaby μην ανησυχείς καθόλου στο λέω προκαταβολικά θα δεις ότι κ ο γιατρός θα σου πει το ίδιο....στην εγκυμοσύνη πάντα τα λευκά μας επηρεαζονται...αν θυμαμα ι καλά εμένα τα ηωσινοφιλα κ βασεοφιλα κ πολυμορφοπυρηνα είχαν "τρελαθει" δηλ δεν ήταν στα σωστά όρια ...μ λέει εισα ι έγκυος αυτά επηρεάζονται....θυμαμαι από τότε δεν τ ξαναεδωσα σημασία ...κ είχα πάντα αυξημένα λευκά σε όλη τ εγκυμοσύνη ....αλλα κ πάλι εσένα είναι πολύ κοντά στα νορμαλ...μη σκας καθόλου μα καθόλου !!! εμένα γενικά επηρεάστηκαν οι γενικές μου και τα ερυθρά κ συμβουλή κορίτσια είτε έχετε τάση προς αναιμία ...δηκ να πέφτει εύκολα ο αιματοκρίτης η όχι ,πολύ σωστή διατροφή εμένα γύρω στ 4ο είχα 32 αιματοκρίτη με διατροφή κ σίδηρο το επανέφερα 36..παντως είναι νόμος η κατάσταση τ αίματος αλλάζει στ εγκυμοσύνη.!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@babybaby βρήκα λιγο τις εξετάσεις που είχα στην κόρη μου και τα ηωσινοφιλα ειναι στο 3 νορμαλ δηλαδή αλλα τα ουδετεροφιλα ειναι τέρμα πάνω και τα λεμφοκύτταρα ειναι πολυυυ ποιο κάτω απο το κατώτερο όριο αλλα δεν θυμάμαι ποτέ να μου το ανέφερε κάν σαν προβλημα ο γιατρος. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Rena28 και @Mama2015 σας ευχαριστώ πολύ και τις 2 για τις απαντήσεις σας. Κι εμένα πιο πολύ τα ηωσινόφιλα μου κάνουν εντύπωση γιατί δε βρήκα πουθενά συσχέτιση με την εγκυμοσύνη κι έχω θορυβηθεί. Θα δούμε, ο γιατρός ακόμα τίποτα, δε μου έχει απαντήσει.

Επίσης ρε κορίτσια παρατήρησα ότι στη γενική ούρων στο λεύκωμα λέει: ίχνη (+/-).

Ούτε αυτό το είχα πριν την εγκυμοσύνη και κάπου διάβασα ότι μπορεί να σχετίζεται με την προεκλαμψία κι έπαθα σοκ... Το είχε καμία;

@Rena28 άσε κι εγώ επειδή έχω στίγμα έχω ξεκινήσει με αιματοκρίτη 29...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@babybaby να μην ανησυχείς !να μιλήσεις φυσικά με το.γιατρο σου αλλά ακόμα κ τα ούρα επηρεάζονται.. Περιόρισε τα γλυκά αν τρως αρκετά.. Έχω είχα + στα ούρα σε κάτι ουροχολιγονο..κετονικα  σώματα λέω αμάν τι είναι αυτά τα συν ποτέ δεν είχα τίποτα... Κ έγραφε για ζάχαρο κ χίλια δυο..... Τίποτα δεν είχα... Όσο για προεκλαμψια...καταρχην φαίνεται μετά τον 5ο 6ο μήνα αν μια γυναίκα έχει μια τάση να κάνει όχι τόσο αρχή στο τελευταίο ραντεβού μας Μ. Μετράει τη πίεση είχα 13 ...μισο τρελάθηκα σαν μια υποτασικη γυναίκα Π. Είμαι λέω αμάν προςκλμψια.... Πήρα πιεσόμετρο.. Στο σπίτι δε ξεπερνάω τ 11 κ τ 7...αλλα ατ γιατρό μεπιασε  άγχος... Μ λέει μα κ τσιμπημένη να έχεις μετάτον 5ο βλέπουμε για προεκλαμψια.. Μη φοβάσαι όλα πάνε μια χαρά!!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τον περιμένω αλλά ακόμα τίποτα! Αυτό το άγχος θα με φάει!!χαχαχα! Κι εγώ η κακομοίρα από όταν εμεινα έγκυος όλα κι όλα τα γλυκά που έχω φάει είναι ένα μικρό κομμάτι βασιλόπιτας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...