Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκατα ωορρηξίας


marillia

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια μου!!!Πάλι αποριούλα!!Εχετε παρατηρήσει στις πόσες μέρες ανεβαίνει η θερμοκρασίας μετά την ωορρηξία?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον θα σου πω για εμένα χωρις να ξέρω αν αυτο ισχυει γενικά. Θεωρω οτι η θερμοκρασία δεν ειναι καλος τροπος παρακολούθησης της ωορρηξίας καθως η θερμοκρασία μου εξαρτάται αμεσα απο την κούραση κ τις ωρες υπνου. Πχ μπορει να εχω περίοδο οπου θεωρητικά θα έπρεπε να εχει πεσει η θερμοκρασία μου κ ομως να εχω 37,2 το πρωι οταν σηκώνομαι. Οποτε δεν ξερω ποσο αξιόπιστο ειναι να βασιζεσαι στην θερμοκρασία. Υποτίθεται οτι ανεβαίνει καποιους βαθμους λιγες μέρες μετα παντως κ πεφτει οταν ερθει η περίοδος ή δεν πεφτει κ εχεις σπορακι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ ευχαριστώ για την απάντηση!!!Εμένα μου πέφτει η θερμοκρασία την ίδια μέρα συνήθως!!Είναι αναλόγως τον οργανισμό.Οταν ήμουν έγκυος είχα 37,4 και  όλη μέρα!!!Δεν ξέρω όμως πόσες μέρες κάνει να ανέβει η θερμοκρασία μετά την ωορρηξία.Την ημέρα εκείνη έχουμε την χαμηλότερη!!Καλή χρονιά σου εύχομαι με υγεία και αγάπη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό ακριβώς! Μονο εσυ ξερεις για τον οργανισμό σου αλλα φυσικα αμα εισαι εγκυουλα σίγουρα θα εχεις ανεβασμενη θερμοκρασία. Παντως το ποτε ανεβαίνει δεν νομιζω οτι είναι στανταρ . Δλδ δεν νομιζω οτι ειναι σε ολες τις γυναίκες η ιδια μερα σε αλλη μπορει να ειναι 1 μερα μετα σε αλλη 2. Εγω να σου πω την αλήθεια στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που δεν πήγε καλα, ηταν τόσο ξαφνικο κ απρόσμενο που δεν παρακολουθησα τπτ. Σου εύχομαι κ εσενα Καλή χρονιά με υγεία. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είχα τα δεκατα και νόμιζα ήμουν άρρωστη!!Αλλά σίγουρα πρέπει να συνεχίζουν!!Σου εύχομαι αν προσπαθείς σύντομα ξανά να γεμίσει η κοιλίτσα σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια. Αυτό με τη θερμοκρασία εγώ το θεωρώ μεγάλη βλακεία. Συγγνώμη κι όλας αλλά είμαι έγκυος και θερμοκρασία πάνω από 36,4 δεν είχα ούτε μία μέρα που μετρήθηκα (πρωί μόλις σηκώθηκα). Τόσο έχω πάντα. Τι να πω. Ίσως έχω χαλασμένο θερμόμετρο! Πάντως και με ωορρηξία που το είχα δοκιμάσει θα τρελαινόμουν αν δεν έκανα τα τεστάκια! Η θερμοκρασία μου δεν ανέβαινε ποτέ. Τουλάχιστον όχι αισθητά. Εγώ πάντως με τίποτα δε θα έμπαινα στη διαδικασία να βρω ωορρηξία με θερμοκρασία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...