Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα Συμπτώματα εγκυμοσύνης η περιόδου μπορεί να είναι ιδια;


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια !!!

Επειδή αυτό το θέμα το έιχαμε υπεραναλυσει με φίλες γνωστές γειτόνισσες κτλ...θα πω τη δική μ εμπειρία όχι μια αλλά 2 φορές ..τουλάχιστον για εμένα ίσχυε αυτό...μεχρι να υπάρξει καθυστέρηση τα συμπτώματα π είχα ήταν ΑΚΡΙΒΏΣ τα ίδια όπως της περιόδου όταν λέμε ίδια αυτό που λες να τώρα αδιαθετω έχω καμία σερβίετα πάνω μ...;; ίδιοι πόνοι μιας κ εγώ πάντα είχα το έντονο προεμμυνοριακο..απλα με το που δεν εμφανίζεται η περίοδος λες ...λες να ειμαι; η απλά κάποια ανωμαλία κύκλου ...κ.ξαφνικα κ πολύ ωραία εισα ι εγ κυος ....μπορει να τα περιγράφω απλά αλλά τις περισσότερες φορές είναι αυτό. το θέμα το ανέβασα γιατί πάρα πολλές γυναίκες με τον πρώτο πόνο περιόδου λένε πάει κ αυτός ο μηνας ..ενω είναι....μια συμβουλή 2 με 3 μέρες καθυστέρησης κ.μετα τεστ χοριακη ...ειναι ψυχοφθόρα η διαδικασία ..ειδικα το να αποκλείουμε...ουτε φυσικά να δημιουργούμε συμπτώματα από τη πολύ επιθυμία μας.  Πρέπει κάθε γυναίκα να αφήνει το σώμα της κ το μυαλό της ελεύθερο...κ η φύση ξέρει τι κανέι ...παντα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ίδια εντελώς. έπαιζα και την έξυπνη έλεγα -ααα εγώ θα καταλάβω κάτι διαφορετικό δεν παίζει! κούνια που με κουναγε! αφού έπαιζα με το ανηψακι μου ποδόσφαιρο δύο μέρες πριν το θετικό τεστ και ένιωθα θα αδιαθετησω οπως ΑΚΡΙΒΏΣ τόσα χρόνια και έλεγα άντε λίγη γυμναστική ακόμα να μην πονεσω τόσο όταν έρθει! :lolno:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολλές κοπέλες είναι έτσι !Εγώ τώρα στο 2ο πονούσα τόσο μέση κοιλια πόδια όλη η άσχημη αίσθηση όταν είναι ν έρθει την ίδια μερα κ έλεγα μα με τόσο πόνο δεν..κ σήκωσα ένα δώρο τελοσπαντων που μας είχαν κάνει πολύ βαρύ..την επόμενη π το έμαθα λέω πάλι καλά που δεν έκανα καμία ζημια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω ειχα πονακια περιοδου αλλα ειχα κ ενα περιεργο αισθημα βαρους τραβηγματος που με υποψιασε καπως. Ισως βεβαια επειδη το περιμενα κιολας κ παρατηρουσα τα παντα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη ξεκίνησα με πόνο περιόδου και καφέ υγρά! Καμία σχέση με την πρώτη που δεν είχα απολύτως κανένα σύμπτωμα εκτος από καθυστέρηση!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια στην κορη μου δεν είχα τίποτα τώρα στη 12η εβδ ...2η εγκυμοσυνη είχα καφέ αλλά με την καθυστέρηση και πήρα προγεστερόνη ..πριν τη καθυστέρηση όχι δεν είχα τουλάχιστον εγώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ 1.5 μηνών άρχισα να έχω πόνους ελαφρους περιόδου.  Και αίμα κοκκινο ανοιχτό 2 κουκίδων και μετά Βλεννες καφέ.  πήγα στο γιατρό μου είπε μερικη αποκολληση πλακουντα. ξεκούραση και προγεστερόνη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...