Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπορεί το τεστ να έκανε λάθος;


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια καταρχην είμαι καινούρια εδώ και ήθελα και γω να σας πω για την αγωνία μου... προσπαθώ εδώ και 3 χρόνια να κάνω κι εγώ ένα μωράκι αλλά ακόμα δεν τα έχω καταφέρει... έχω κύκλο 28-30 μέρες και τώρα βρίσκομαι στην 34 μέρα του κύκλου και δεν εχω αδιαθετησει καθυστερηση ξανα ειχα κι αλλες φορες αλλα αυτη την φορα είναι διαφορετικά γιατί την τελευταία βδομάδα έχω τάση για εμετό και έχω κάνει 3 φορές (συγγνώμη για την περιγραφή)πολύ πρησμένο στήθος υπνηλία συνεχόμενη μετράω την θερμοκρασία μου και είναι ανεβασμένη στο 36.8 με 37 μόνο χθες μου άρχισαν ελαφρά κονάκια χαμηλά σαν αυτά της περιοδου έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης αυτο που ειναι για 5 μερες μετα ρην πιθανη σύλληψή στις 2 μέρες καθυστέρησης αλλα βγηκε αρνητικο μιλησα με τον γυναικολόγο και ειπε οτι μπορει να βγηκε λαθος γιατι δεν το εκανα με τα πρωινα ουρα αλλα απόγευμα και να παω για χοριακη αλλα φοβάμαι μην απογοητευτω παλι.θ ήθελα να μου πείτε αν όλα αυτά τα συμπτώματα μπορεί να είναι και συμπτώματα εγκυμοσύνης και να έκανε λάθος το τεστ. συγνώμη αν σας ζαλισα αλλά είμαι πολύ αγχωμένη.:confused:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Όλα είναι πιθανά όσο δεν έχεις ακόμα περίοδο. Λαμπρό παράδειγμα η 
@ditaki!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ και εγώ με την @misofeggaro όλα είναι πιθανά! Ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να δεις περίοδο! Επίσης,ξέρω οτι όντως παίζει ρόλο να είναι τα πρωινά ούρα μόνο και μόνο επειδή όσο περισσότερο "μένουν" τόσο πιο πολύ συγκεντρώνεται η τιμή!  Πιστεύω πως ήρθε η ώρα για μια χοριάκη.. εύχομαι τα καλύτερα! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@klio27 και βέβαια ένα τεστ εγκυμοσύνης μπορεί να βγει αρνητικό και να είναι λάθος.. Γνωρίζω πολλές περιπτώσεις που ήταν έγκυες με υψηλή χοριακή και αρνητικά τεστ!!! Γι'αυτο μην αγχώνεσαι, το καλύτερο θα είναι να κανεις μια χοριακή οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα και να λύσεις την απορία σου, σου εύχομαι καλα αποτελέσματα!!! Είναι αρκετά νωρίς για να ψάχνεις για συμπτώματα, απο όσο ξέρω ξεκινούν μετά την 6η εβδομάδα!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε πολλές περιπτώσεις έχω ακούσει ότι τα συμπτώματα αρχίζουν 3-4 βδομάδες και εγώ τα έχω πρώτη φορά όλα αυτά. απλά απογοητεύτηκα με το τεστ. χαίρομαι που μου επιβεβαιώνεις κι εσυ ότι υπάρχει πιθανότητα λαθος του τεστ Mariloux. από την μια θέλω να πάω να κάνω την χοριακη από την άλλη φοβάμαι την απογοήτευση που μπορεί να πάρω όπως κάθε μήνα εδώ και 3 χρόνια.:cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον τράχηλο δεν το μετρησε κολπικά όποτε ίσως για αυτο να έχει διαφορά στις μετρησεις του  και άλλη κοπέλα που διάβασα εδώ μέσα το είχε πει αυτό ότι στην β επιπέδου ήταν πιο μακρύς από την αυχενική 🤷‍♀️ Στο τέλος τον ρώτησα όλα είναι καλά ; Και μου είπε ναι με το καλό 
    • Σ ευχαριστώ πολύ!! Έβαλα τα μεγάλα μέσα κ κοιμήθηκαν.. Ξάπλωσα μαζί τους μέχρι να τους πάρει..
    • Καλησπέρα κορίτσια. Όσον αφορά το πότε και αν κάνουμε ωορρηξία βλέπω ότι είναι μεγάλο θέμα. Πριν μείνω έγκυος είχα κύκλο 25-27 μέρες και με το που τελείωνε η περίοδος ξεκινούσα επαφές. Την πρώτη φορά δεν προσπαθούσα στοχευμένα και έμεινα έγκυος στον δεύτερο μήνα ελεύθερων επαφών (που δυστυχώς κατέληξε σε παλινδρομη). Την δεύτερη φορά, πάλι σε διάστημα 2-3 κύκλων, πιο εντατικά και στοχευμένα και απέκτησα τον γιο μου. Την τρίτη φορά, είχα ήδη πιο μεγάλους κύκλους, νομίζω πολλές φορές δεν γινόταν ωορρηξία. Και όμως μόλις ένιωσα ότι μάλλον είχα και επεδίωξα επαφές έμεινα έγκυος (βιοχημική). Σε γενικές γραμμές πολύ εύκολα μου ήρθαν όλες. Όμως πλέον με τα σημερινά δεδομένα, δεν ξέρω αν θέλω να κάνω τεστ ωορρηξίας γιατί φοβάμαι ότι αν είναι αρνητικά θα απογοητευτω. Και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μου πλέον, αλλά αν αρχίσω να μετράω μέρες και κάνω συνέχεια τεστ και αγχωθω δεν νομίζω να είναι καλύτερα. Ίσως κάποιες φορές πρέπει να ακολουθούμε το ένστικτο μας.  
    • Εγώ μόνο ένα σφράγισμα που έσπασε έχω και πήγα στον οδοντίατρο και μου είπε μέτα τον 5ο. Τώρα ακόμα δεν έχω πάει να σου πω την αλήθεια. Με το γυναικολόγο σου πρέπει να μιλήσεις πάντως πιστεύω...
    • Ε μια χαρά. Ο τράχηλος που μάκρυνε;;; είναι φυσιολογικό; Ανυπομονώ για το βράδυ είναι η αλήθεια!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...