Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερωτηση


ΜΠΟΜΠΑΚΙ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!! Ειμαι 31 χρονων και εχουμε αρχισει τις προσπάθειες με τον καλο μου.. Το προηγουμενο μηνα δεν ετυχε... Μακαρι αυτον να μαστε πιο τυχεροί αν και δεν εχω καποιο σύμπτωμα... Αλλα οι μερες που περιμενω την περιοδο κοντεύουν  και οσο να ναι λιγο με αγχώνει δεν θελω να απογοητευτω παλι... Αλλα θελω να σας ρωτησω κατι αν σας εχει τύχει κατι παρόμοιο... Τους τελευταίους μηνες ειχα θεμα με την περιοδο ειχα ροή κανονική μονο μια μερα (την πρωτη η την δευτερη)  και μετα μεχρι και την 6 καφε... Ο γιατρός μου εδωσε να κανω ορμονοκογικες  και βγηκε λιγο ανεβασμενη απο το κανονικό η προλακτινη στο 28 ειπε καλο θα ηταν να παω να το κοιτάξω και σε ενδοκρινολογο γιατι δεν ειναι φυσιολογικό μονο μια μερα ροή!!... Δεν εχω παει ακομα και αναρωτιεμαι μηπως αυτη η τιμη επηρεάζει τη σύλληψη;;  σας εχει τύχει κατι τετοιο;; Ααα και μεχρι στιγμής δεν εχω ουτε συμπτώματα οπως εχω διαβασει για εγκυμοσύνη αλλα ουτε και τις περιόδου που ειναι να ρθει σε 2 μερες... Αν ερθει η περίοδος κανονικα θα παω ενδοκρινολογο και αν όντως φταιει αυτο να το ρυθμίσουμε ....ευχαριστω πολυ!!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα καλό είναι να πας να το δεις επηρεάζει στην γονιμότητα από όσο ξέρω καλό είναι μα το δεις.. και σύντομα να έχεις ευχάριστα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κ από εμένα!!!

Κ εγώ ξέρω ότι επηρρεάζει,δεδομένου ότι είναι η ορμόνη του άγχους,έτσι λέγεται....γιατί μπορεί να ανέβει και μόνο από το αυξημένο άγχος!!Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι αν είναι ανεβασμένη δεν μπορείς να μείνεις έγκυος...ειδικά όταν είναι λίγο!Βρες να κάνεις πράγματα τα οποία να απασχολούν το μυαλό σου και να μην σκέφτεσαι τόσο πολύ το θέμα της εγκυμοσύνης,εννοείται ότι πρέπει να κοιτάξεις αμέσως και το θέμα της περιόδου σου...αλλά χαμογέλα,θετικές σκέψεις και θα έρθει το μωράκι σου...και αυτό σε ψάχνει!!!

Εμείς προσπαθούμε 14 μήνες και μετά από αρνητικές χοριακές,στενοχώρια και απογοήτευση,πήρα τεστ ωορρηξίας,έχω διακοσμήση το σπίτι σύμφωνω με το φενγκ σούι ( όσο μπορώ ),ταίζω κάθε μέρα τον καλό μου χαρουπόμελο (δυναμώνει το σπέρμα ακόμα κ όταν έχει σοβαρά προβλήματα) και όταν μου ζήτησε,πριν λίγες μέρες να μην τον κάνω πάλι το πιστέψει ότι είμαι έγκυος αν δεν έχω θετικό τεστάκι, η απάντησή μου ήταν ότι εγώ κάθε μήνα θα το πιστεύω και θα χαίρομαι μέχρι να έρθει το σποράκι μας....και πάλι πιστεύω ότι σε λίγες μέρες η Παναγίτσα θα με βοηθήσει να κρατήσω στα χέρια μου το 1ο θετικό τεστ εγκυμοσύνης,Χριστούγεννα έρχονται...θαύματα γίνονται!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία....σε 2 μέρες με μια τεράστια χοριακή!!

Υ.Γ Να μας ανακοινώσεις (τα ευχάριστα) νέα σου!!!:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@NikhNikh ευχαριστώ πολυ!! Αυτο σκεφτομαι να κανω αν εμφανιστεί η περίοδος...μακαρι οχι!!!! Ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα!!!! ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Νινα85 σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!! Οντως ειμαι ενας ανθρωπος με παρα μα παρα πολυ αγχος... Ο γυναικολόγος μου εξαρχής μου το χε πει να μαι ήρεμη γιατι το αγχος δεν βοηθάει... Σκεψου με την περιοδο ειχα φοβηθει μην περνάω καμια προεμμηνοπαυση γιατί ο κύκλος μου ηταν παντα σταθερός και οκ και απο τον αυγουστο και μετα παρουσίασα αυτο το θεμα..ο γιατρός γυναικολογικα με έβρισκε οκ και μετα για να μου φυγει η ιδεα με εβαλε να κανω τις εξετάσεις και ειδαμε πως ηταν ανεβασμένη η τιμη. Μην σε κουράζω.. Εχουμε πολλες μερες να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας... Και φυσικα τα ευχάριστα νεα που μακαρι να μας ερθουν σύντομα!! Σου ευχομαι ολόψυχα συντομα με ενα θετικό τεστ που τοσο επιθυμεις και ακομα αν ο παλιός χρονος δεν μας κανει αυτη τη εκπληξη,σίγουρα  ο νεος θα μας βρει ολες εδω μέσα  με θετικά αποτελεσματα και στη αγκαλια μας με πολλα μωράκια!!!( ευχή απο μια Σάββατο γεννημένη)  

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...