Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες μέρες μετά την ωορρηξία έρχεται περίοδος?


olga86

Recommended Posts

Ανοίγω νεο θέμα γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.ήξερα και μου το ειχε επιβεβαιώσει και ο γυναικολόγος μου πως πάντα περίοδος έρχεται 14 μέρες μετα την ωορρηξία. Τον προηγούμενο μήνα είχα ωορρηξία την 16η μέρα και αδιαθετησα 12 μερες μετά στις 27 μέρες. Χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξίας οποτε η γόνιμη ηταν σίγουρα τότε.Είναι πρόβλημα αυτό? Μπορεί να σημαίνει κακής ποιότητας ωορρηξία? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ εγώ που έχω αρχίσει και το ψάχνω πιο πολύ τώρα....όλοι συμφωνούν ότι η περίοδος έρχεται 14 ημέρες μετά την ωορρηξία όσες μέρες κ αν διαρκεί ο κύκλος μιας γυναικείς η φάση πριν την ωορρηξία μπορεί να κρατήσει αρκετά, αλλά σίγουρα η περιόδος θα έρθει 14 ημέρες μετά την ωορρηξία! Είσαι σίγουρη ότι είχες σωστά το τεστ ή το έκανες όπως έπρεπε;Μήπως θυμάσαι λάθος μέρα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια δεν ειναι σιγουρο οτι ερχεται 14 μερες μετα. Αυτο ισχυει μονο για σταθερο κυκλο 28 ημερων. Μπορει να ερχεται κ σε 12-16 μερες μετα. Αυτες οι αποκλισεις ειναι φυσιολογικες. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.τα τεστ τα κανω σωστα και επιβεβαιωνω και τα συμπτωματα με το σωμα μου.οι ημερομηνιες που σημειωνω ειναι επισης σωστες εχω 3 εφαρμογες που τα καταγραφω χαχαχα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

12-16 μέρες μετά την ωορρηξία και δεν έχει να κάνει με το πόσες μέρες κύκλο έχεις. Η ημέρα ωορρηξίας δεν είναι σταθερή, γι αυτό και σε σταθερούς κύκλους μιλάμε για γόνιμες ημέρες για να πιάσουμε αυτές τις αποκλίσεις. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...