Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες και μη!!! Αυτή τη συζήτηση την άνοιξα για να μοιραστώ μαζί σας μια κατάσταση που είχα και πριν αλλά που με την εγκυμοσύνη μου έχει ενταθεί λιγάκι και μιλάω για τις έκτακτες συστολές της καρδιάς. Παλαιότερα που το έψαξα (αφου ήδη το είχα 6 χρόνια) μου είπαν οτι είναι τελείως ακίνδυνες και ό,τι όλος ο κόσμος κάνει, απλά κάποιοι τις καταλαβαίνουν και κάποιοι όχι. Αντιμετωπίζει καμιά σας παρόμοιο θεματάκι;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα πάρα πολλά χρόνια, πάνω από δέκα. Όπως ο δικός σου γιατρός έτσι και ο δικός μου είπε ότι είναι ακίνδυνες, αφού μου έκανε εννοείται τις απαραίτητες εξετάσεις. Μου είπε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν απλά δεν τις αντιλαμβάνονται όλοι. Αν αυξηθούν ή είναι πολύ ενοχλητικές τότε θα δούμε πως να τις αντιμετωπίσουμε. Η συμβουλή όλων των γιατρών στους οποίους το έχω αναφέρει είναι η ίδια: Όχι καφέ, όχι σοκολάτα, όχι αναψυκτικά τύπου κόλα, να μην αγχώνεσαι, να μη θυμώνεις και να μη στεναχωριέσαι. Δεν είμαι ακόμα έγκυος αλλά με απασχολούσε το πως θα νιώθω όταν μείνω με το καλό... Παρακολουθώ το θέμα γιατί με ενδιαφέρει και σου εύχομαι με το καλό το μωράκι σου! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Εύη μου αχ αυτές οι έκτακτες οι περιβόητες...ακίνδυνες συνήθως αλλά τόσο ενοχλητικές ...Μια ζωή με θυμαμα ι σε περιόδους στρες εξετάσεων κτλ να κάνει η καρδιά μ τουμπες....τοτε δεν ήξερα τι ειναι...αργοτερα κ όταν κάποια στιγμή στ ζωή μ έκανα υπερηχο καρδιάς ..μου είπαν ότι λέγονται έκτακτες...κανενα καρδιολογικο Πρόβλημα δεν έχω...Στην 1η εγκυμοσύνη μ όλα καλά κ τέλεια..γενναω...δεν ήταν 2 μηνών τ μωρο ..παιρνω τον άντρα μου να με πάει στο νοσοκομείο από την ένταση των φτερούγισματων...μ λένε έχεις έκτακτες συμβαίνει καμία φορά και στις.λεχωνες κτλ κτλ...το ξεχνάμε ....πριν 1 μήνα ενώ είχα καθυστέρηση μια μέρα κ σιγουρη πως δεν ημουν έγκυος ...αρχιζουν πάλι σαν τρελή η καρδιά μ.ενω έπλενα πιάτα δεν είχα καθόλου αγχος...λεω έκτακτες κ καθυστέρηση μηπως;;;κάνω ένα τεστ αχνο.θετικο....τωρα ειμαι 8η εβδ... Προσπάθησε να τις διαχειρίζεσαι είναι συχνό με το καλο το μωράκι σου ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@misofeggaro ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για τις συμβουλές σου! Εύχομαι με το καλό να δεις και συ το δικό σου θετικό τεστάκι!! Μην νομίζεις δεν τις νιώθω και τόσο τραγικά πάντως παρά την εγκυμοσύνη!! Και συχνότητα μιλάμε το πολύ να κάνω μέχρι 5 την ημέρα...υπάρχουν και μέρες που μπορεί να μην κάνω και καμία φαντάσου! Αύριο θα το μεταφέρω και στον γιατρό μου που θα τον επισκεφτώ μήπως έχει να μου προτείνει τίποτα σε άσκηση... 

@Rena28 καλή & τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και φυσικά να χαίρεσαι και το 1ο σου ζουζούνι!! Ωχ καταλαβαίνω τι πέρασες... εγώ ένα βράδυ, βέβαια είχα φάει και αργά, μόλις ξάπλωσα απανωτές τριδυμίες... Ωραία ξεκινήσαμε λέω...! Για να 'μαι ειλικρινής δεν τις φοβάμαι, τις έχω απο τα 23 μου,τότε έκανα 20+ ημερησίως αλλά στα 23 του ποιος δίνει σημασία σε αυτά! στα 29 μου έφαγα μια φρίκη με ψυχοσωματικά και τότε πήγα και ψάχτηκα κι έμαθα επιτέλους τι ήταν αυτό που ανατίναζε τον στέρνο μου! 8-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...