Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νέα μαμά, άλλες νέες μανούλες;


Recommended Posts

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Αχ εμένα η μπέμπα μ είναι 9/8! Κοριτσια η κάθε μια κάνει για τ μωράκι της ότι θεωρεί καλύτερο. Εμένα η μικρή μ μέσα στη μερα κοιμάται ανά 2 ώρες περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα αλλά μόνο πάνω μου. Με πρηξανε μην τη μαθαίνεις έτσι κ μην τη μαθαίνεις έτσι. Ναι αλλά τ παιδί μ χορταίνει μαμά οπότε όταν είναι ξύπνια δ θελει αγκαλιά. Κ τ βράδυ κοιμάται κατ' ευθείαν στις 9.30 κ ξυπνάει πάλι στις 4 για να φάει. Όταν βγαίνουμε βόλτα κάθεται κυρία στο καρότσι κ εκτός κ αν είναι να φαει δ ρη βγάζω από κει. Ε μωράκι είναι ας μάθει κ σε κάτι. Μην τ μαθαίνεις τ ένα κ μην τ μαθαίνεις τ αλλο. Σιγά 20 λεπτά π θα κοιμηθεί πάνω  μου σιγά τ πράγμα. Ξυπναει όμως με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά κ μένα αυτό μ φθάνει.

Εμεις κοριτσια τον μικρο απ την 1η στιγμη τον εχουμε αγκαλια! Ολοι μας!! ε, σας πληροφορω οτι την Τριτη τελευταιο γευμα εκανε στις 4πμ, μπηκε χειρουργειο στις 10, 6 ωρες νυστικο το μωρο και δεν εβγαλε κιχ, και αλλα μεγαλυτερα κανανε σαν τρελα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α ωραια βρε κορίτσαι! εμένα Diwni μέσα στη μέρα ζήτημα να κοιμηθεί 4 μισάωρα! το βράδυ κοιμάται καλά αλλά μέσα στη μέρα τίποτα! Εγώ την έχω πολύ αγκαλιά κι όταν είναι ξύπνια γιατί κλαίει!!!!! είχαμε και δύσκολη αρχή με κολικούς και παλινδρόμηση, Κρίμα το μπεμπάκι! Να μας ζήσουν τα μπεμπουλίνια μας!

Revelator_M, κρίμα που είναι κοντινοί άνθρωποι και είναι τόσο μακριά! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι δύσκολο το να είσαι συνέχεια μόνη σ, το έχω ζήσει κ εγώ κ το ζω ακόμη.. Το μωρακι μ εμένα είναι 11 μηνών!! Εσένα είναι μικρούλη ακόμα.. Σιγά σιγά που αρχίζει να μεγαλώνει θα δεις ότι θα γεμίσει η μέρα σ με τα παιχνίδια που θα κάνετε.. Δεν θα σε αφήνει σε ησυχία!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 ώρες, ο/η Revelator_M είπε:

Συμφωνω οτι ειναι δυσκολο και ισως βαρετο για καποιον να ακουει τις ανησυχιες μας, αλλα με ενοχλει η παραπληροφορηση και η αρνητικοτητα.. Αμα δε ξερεις, ψαξε να μαθεις και μετα μιλα.. Εγω αντιμετοπιζω αυτο το ζητημα με μια φιλη μου.. Ολο θα κακομαθεις το παιδι, και ποσο θα θηλαζεις? Μεχρι να παει φανταρος?? Κτλ...

Καλά κάνεις και το "κακομαθαίνεις", αυτό μόνο αγάπη του δίνει! Δεν είναι σε ηλικία που κάνει δεύτερες σκέψεις και σε εκμεταλλέυεται! Ζήσε την κάθε στιγμή και κάνε αυτά που σε κάνουν εσένα και το παιδί σου ευτυχισμένους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα εννοειται οτι δ ακουω κανεναν.. Το παιδι ειναι συνεχεια μαζι μας, τον πρωτο καιρο δ μπορουσαμε ουτε γ κατουρημα να παμε, εε τωρα σιγα σιγα που εχει νιωσειβτην ασφαλεια εχει αρχισει και κοιμαται και μονος του. Εγω τωρα μολις κλεισει τους 2 μηνες θελω να παω κανα γυμναστηριο ή τπτ τετοιο. Σκεφτομαι για γιογκα για μαμαδες. 

Το ενοχλητικο ειναι οτι υπαρχουν ακομα νεες κοπελες που τα πιστευουν αυτα. Θα κακομαθει, σε εκμεταλλευεται, δωστου πιπιλα, αστο κ λιγο να κλαψει(αυτο με εξοργιζει), μη το εχεις συνεχεια στο στηθος κτλ.. Δλδ συγνωμη κιολας, αμα ειναι να κανω ενα παιδι γ να μην ειμαι διαθεσιμη γ αυτο γτ το εκανα;;; Ολα αυτα εμενα μου ακουγονται υποκαταστατα, πιπιλες κτλ.. Οπως κ το αστο να κλαψει το δικαιολογω σε μεγαλυτερες γενιες γτ οταν η γυναικα ειχε αλλα 3 ή 5 κ ειχε να παει κ στα χωραφια, εε σιγουρα δ ειχε χρονο να ασχοληθει τοσο με το μωρο. Αλλα οχι εν ετη 2017 να μου λες αστο να κλαψει.. Γτ ρε φιλε να κλαψει δλδ;; Εγω τι ρολο βαραω;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λες μάλλον για την μέθοδο - Θεός φυλάξη! - Cry it out ή αλλιώς "κάνε το παιδί σου να κλαίει γοερά μέχρι να το πάρει ο ύπνος από εξάντληση"...Αν βλέπαμε μέσα στις ψυχούλες τους πόσο φοβούνται, πόσο πονάνε μερικές φορές, πόσο άγχος νιώθουν χωρίς την αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά (και των οικείων) κανείς δεν θα πρότεινε τέτοιες απάνθρωπες πρακτικές!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια κακα τα ψέμματα τ μωρά έχουν άμεση ανάγκη από μαμα. Είναι η μόνη τους σταθερότητα από όταν βγήκαν από την κοιλιά. Αυτή που τα ορίζει στον κόσμο, το μόνο γνώριμο σ αυτά. Εμένα μέσα στη μερα δ θελει αγκαλιά θέλει την απλά της γτ παίζουμε. Της τραγουδάω τη φιλάω τη ζουλαω κ αυτή γελάει κ περιμένει να δει τι άλλο θα της κάνω. Μόνο στον υπνο μέσα στη μερα θέλει αγκαλιά. Ήδη νιώθω ότι έχω την καλύτερη παρέα. Κ μένα μ έκανε ήπια παλινδρόμηση έχει καμία βδομάδα π τ έκοψε. Όταν την ξαπλώνω κάτω δ την έχω αε ευθεία. Έχω διπλώσει μια κουβερτούλα με κλίση από πάνω ένα σεντονακι κ την έχω ανασηκωμενη. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Diwni κι εμείς ανασηκώσαμε το λίκνο για τον ύπνο και γενικά αφού φάει δεν θα την αφήσω ποτέ γρήγορα εντελώς ξαπλωμένη!

Καλά το να αφήσεις το μωρό να κλαίει μου φαίνεται αδιανόητο, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν. 

mama16 το μωράκι μου και τώρα δεν με πολυαφήνει γιατί δεν κοιμάται πολύ μέσα στη μέρα. Αλλά όταν είσαι χωρίς τον άντρα σου και μέσα στο σπίτι από το πρωί μέχρι τις 21.00 τότε η αλήθεια είνια ότι ειναι λιγο ζόρικα και μοναχικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το βιώνω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια τι κανετε; Πως κυλαει η μερα σας σημερα; Πηγατε καμια βολτα; Εμεις γυρισαμε πριν λιγο, εχει υπεροχο καιρο! Ωρα για φαγητο τωρα ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...