Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτώματα ωορρηξίας;;;


Νινα85

Recommended Posts

Κορίτσια....έχω μια απορία....όπως επίσης και ΣΠΩ....ψευτοαδιαθέτησα στις 24/10 (άλλαξε ο κύκλος μου και δεν είχα κανονική περίοδο),τις 3 τελευταίες μέρες ξεκίνησα να παίρνω τη θερμοκρασία μου για να τεστάρω αν μπορώ να σιγουρευτώ έτσι για τις μέρες που έχω ωορρηξία...και ήταν ανεβασμένη η θερμοκρασία μου,δλδ 36,9 την μία μέρα και την άλλη 37,σήμερα ήταν 36,2.Επίσης το στήθος μου είναι πολύ ευαίσθητο και λίγο νωρίτερα με έπιασαν πόνοι περιόδου (τα συμπτώματα της περιόδου τα έχω και στην ωορρηξία).Είναι δυνατόν να έχω ωορρηξία τόσο γρήγορα;;;Και αν έχω καταλάβει σωστά και ισχύει η ωορρηξία...σήμερα και αύριο είναι οι γόνιμες μέρες μου,σωστά;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου, θα σε συμβούλευα λόγω σπω, να επισκεγθείς τον γυναικολόγο σου, όταν έχουμε σπω, πολλές φορές δεν έχουμε ωορρηξία και τότε κάνουμε μεγάλους κύκλους, επίσης όταν έχουμε ωορρηξία αυτή δεν είναι σταθερή (εξού και ο άστατος κύκλος). Άρα αφού κάνεις προσπάθειες, καλώ είναι να παρακολουθήσετε μερικούς κύκλους με υπέρηχο, για να δεις αν κάνεις, πότε περίπου κάνεις, και αν υπάρχουν αλλαγές στις κύστες μετά από αμηνόρροια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

    Νινα, μαλλον δεν ειναι ωορρηξια αυτο που εχεις αυτες τις μερες... Θα το διαπιστωσεις βεβαια βλεποντας αν θα αδιαθετησεις ή οχι σε περιπου 12 μερες.

   Η ωορρηξια γινεται λιγο πριν ανεβει η βασικη θερμοκρασια μας κ οχι τη μερα που ανεβαινει! Στη συνεχεια η θερμοκρασια παραμενει ανεβασμενη μεχρι λιγο πριν την περιοδο. Για να κανεις σωστα τις μετρησεις πρεπει να ισχυουν διαφοροι παραμετροι οπως σταθερη ωρα μετρησης (πρωινη μετα τον υπνο) κ καλυτερα με μετρηση απο το στομα.

   Δες αυτο-νομιζω θα σε βοηθησει πολυ!

http://www.gyn.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=56:2010-06-16-09-21-42&catid=20:2010-06-11-16-47-10&Itemid=154

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Νινα85 αυτό με την θερμοκρασία δεν το ξέρω.. Αλλά καλό είναι πάντα να υπολογίζεις τον κύκλο σου με τον μεγαλύτερο ως σήμερα πάρε και τεστακια ωορρηξίας. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια χαρά.. με σπω δεν έχεις μεγάλο πολύ κύκλο εγώ είχα κάνει κύκλο μέχρι 117 ημέρες με τα τεστ θα βρίσκεις ποτέ κανείς και θα έρχεστε σε επαφή.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...