Μετάβαση σε περιεχόμενο
 • Απαντήσεις

  • Να πω κάτι, με το χέρι στην καρδιά?  Συμβουλές του τύπου "δώσε ξένο" σε μια μανούλα που προσπαθεί να εδραιώσει τον θηλασμό της, σε μια τόσο ευάλωτη στιγμή της, θα έλεγα Πως εγκυμονούν τον κίνδυνο να δυσκολευτεί ακόμη περισσότερο με τον θηλασμό, ακόμη και για οδηγηθεί σε προωρο από θηλασμό, με ό, τι αυτό συνεπάγεται στην ψυχολογία της νέας μανούλας. Οι περισσότερες γυναίκες-ακόμα κ οι πιο υπέρμαχες του θηλασμού  είχαν Τις δύσκολες στιγμές τους και φλέρταραν με το φόβο του από θηλασμού κ της παράνοιας που προκαλεί η τόση κούραση, η τόση αϋπνία τα κλάματα και αυτή η τεράστια αλλαγή γενικά.  Αν θες να συνεχίσεις με θηλασμό ενημερώσου σωστά κ από έγκυρες πηγές. Θα καταλάβεις πώς το θήλαστρο ούτε αυξάνει την παραγωγή ούτε αποδίδει περισσότερο γάλα... αντιθέτως δίνει εντολή για την παραγωγή λιγότερου γάλακτος, σε σχέση με την παραγωγή που θα είχες αν αυτήν την χρονική στιγμή που εσύ αντλείς έβαζες το μωρό στο στήθος.  Και για να μην παρεξηγηθώ, δε λέω ότι μία μητέρα που δίνει ξένο γάλα είναι λιγότερο καλή μητέρα από μία που θηλάζει, αλλά τουλάχιστον αξίζει μία στήριξη η θηλάζουσα μαμά σε αυτήν της την προσπάθεια.  Σε λίγο καιρό μπλε όλα θα είναι καλύτερα! Και κλείνω με το σλόγκαν....  "για να είναι καλά η μαμά πρέπει να είναι καλά και το μωρό" (γιατί συνήθως ακούμε το ανάποδο)  και το μωρό είναι θα καλά οσο πιο κοντά νιώθει μαμά του..! 
  • Καλο σημάδι που νιώθεις περισσότερο τα συμπτώματα μέσα στον κύκλο σου! Άντε καλή επιτυχία 😉
  • @Πιου-πιου τις ακους;γυρίστηκαν νύφη κ πετάχτηκαν!τώρα που άκουσε ή @Eleni73 και ψηλή κ με προίκα την εκατσα.ναι μην αγχωνεσαι για το ύψος θα σου πω από τον υπέρηχο πόσα εκατοστά θα είναι να μου πεις κι εσύ να δούμε αν θα ταιριαξουμε.
  • Α ωραία κ εγώ κάτι τέτοιο υπολόγιζα... Γιατί γενικότερα εγώ ποτέ δνε είχα υγρά κ τώρα ξέρεις μου φαίνεται παράξενο.... Οπότε κάπου την Παρασκευή νομίζω θα χω ωορρηξια... 
  • Σου την έταξα τη νύφη κορίτσι. Και κρατάω το λόγο μου. Και μη νομίζεις θα είναι και γλυκιά, στα ώπα - ώπα  θα τον έχει το γιόκα σου (θα πάρει από τη μαμά) και θα έχει και την προικούλα της. Μόνο άμα μου κάνεις δύο γαμπρούς να πάρουμε τον πιο ψηλό; Έχουμε προδιαγραφές βλέπεις για ύψος. (και κοπελάρα θα πάρετε). @Eleni73 για την άλλη νύφη ή το γαμπρό δέχομαι προσφορές. Προλάβετε να κλείσετε. Θα έχουν και αυτά τα ίδια προσόντα.  @Λίτσα 88, κάνε υπομονή, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Όλες περιμένουμε μαζί σου τα ευχάριστα!  @satya καλή επιτυχία. Είπαμε το Νοέμβρη θα γίνει ΧΑΜΟΣ ! Θα πάρουμε το αίμα των κοριτσιών πίσω.
 • Νέες συζητήσεις

×