Μετάβαση σε περιεχόμενο
  • Απαντήσεις

    • Εγώ πάντως το πρωί θα πάω να πάρω λιβάνι να θυμιατισω δε ξεκιναω έτσι.τ ι γίνεται με την ωορρηξία σου;με γκαστρωσες μεχρι να κάνεις! @Magaiver σ αγαπάμε!
    • Εγω δεν κοιμομουν σχεδόν καθόλου τα βραδιά και αν ναι με δόσεις ποτε δεν ευχαριστιομουν ύπνο, πεταγομουν αρκετές φορές μεφοβο και ένιωθα οτι κατι με έπνιγε ήθελα να ξυπνησω και δεν μπορουσα ν αντίδραση εγω δεν ειμαι υπέρ το φαρμάκων αλλά οταν το πρόβλημα εχει επεκταθεί βοηθαν και δε σ αφήνουν να κατρακυλας. Σουπερ μαρκετ;Προχθες μπαίνω κρεοπωλείο μονη και ο χασάπης και μια στο ταμείο οικογ επιχείρηση και γνωστοί πλακωσαν πέντε εξι μετα μαζεμένοι ο χωρος εξυπηρέτησης μικρο τι ηταν αυτο που επαθα απερίγραπτο τα παράτησαν ολα και έφυγα ουτε τσοντες ουτες πληρωσα τιποτε κουβέντα δεν ειπα, ειπα θα σωριαστω τωρα θαα λενε παει χαζη τρελη αυτη φεύγοντας μπαίνω σε μια εκκλησία ν αναψω ενα κερί και να προσκυνησω ακριβως δίπλα λόγω οτι γιόρταζε θα πήγαιναν ουτως η άλλως και με πιάνουν κατι κλαμματα ποτάμι και ενα τρέμουλο τι να πω απερίγραπτα συναισθήματα καταστάσεις κ βιωματα
    • Τα χάπια που έπαιρνα και πριν την εγκυμοσύνη πήρα. Τα seropram.
    • @satya μία φορά μόνο έχω κάνει ΑΜΗ γιατί και εμένα μου έχουν πει ότι είναι σταθερή, τουλάχιστον για χρονικό διάστημα ενός χρόνου. Ενώ η FSH μπορεί να διαφέρει σημαντικά από κύκλο σε κύκλο απ' ότι ξέρω. Πέραν αυτού βέβαια δεν έχει και λόγο να την ξανακάνω. Ό,τι είναι,είναι αφού κάναμε IVF. Σου έχει πει όμως ότι αυτή η διαφορά στην τιμή μπορεί να επηρεάζει το αποτέλεσμα της διέγερσης, όπως η τιμή της FSH - καλός ή μη καλός ορμονικός κύκλος; Μήπως χρειαστεί να ξανακάνω διέγερση για αυτό ρωτάω.
  • Νέες συζητήσεις

×