Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θα έχουμε προβλήματα....


Recommended Posts

Πριν 2 μήνες λοιπόν ανακοινώσαμε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης στους γονείς μας! Ο άντρας μου και εγώ προσπαθούσαμε για το μωράκι 2 χρόνια!!! Τελικά τα καταφέραμε! Ο άντρας μου έχει μια αδερφή η οποία έχει 2 παιδάκια...στα οποία έχω τρελή αδυναμία! ΤΡΕΛΗ ΟΜΩΣ!!! Από την ημέρα που έμαθε ότι είμαι έγκυος...άρχισε να βάζει λόγια στα παιδιά της. Ειδικά η μεγάλη που είναι 7 ετών καταλαβαίνει μια χαρά τι της λέει ... ότι τώρα δε θα την αγαπάω άλλο, ότι οι παππούδες θα αγαπάνε το νέο εγγόνι και άλλα τέτοια όμορφα πράγματα. Το χειρότερο όλων είναι που το εμβρυάκι είναι αγόρι... από τότε δε μου μιλάει καθόλου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το συμπαθειο αλλα φερνοντας στον κοσμο το παιδι σου θα καταλαβεις πολλα και για συγγενεις κ για φιλους!Αυτο που λες οτι βαζει λογια στα παιδια της μου βγαζει ζηλεια και δεν ειναι νορμαλ!Εμενα προσωπικα θα με νοιαζε να χω μια καλη εγκυμοσυνη και να πανε ολα καλα!Αυτο που θα αισθανεσαι για το δικο σου παιδι δεν μπορεις να το αισθανθεις γι αλλο τωρα δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο!εννοειται οτι θα αγαπας τα ανηψια αλλα πρωτα το παιδι σου κ οποιος θελει ας το καταλαβει!με το καλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...