Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξεταση προγεστερονης?


Recommended Posts

Καλησπερα σας......Να μαι κι εγώ με 2 χρόνια προσπαθειών για 2ο παιδάκι.......Να σας ρωτήσω κάτι? Ο γιατρός που παω καθε μηνα για να βρουμε ωορηξια μου ειπε αυτο το μηνα να κανω 1 εβδομαδα μετα την ωορηξια εξεταση προγεστερονης? Γνωριζετε τι μας δειχνει αυτή η εξεταση? Γιατι μου εξηγησε αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι καταλαβα...........

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 48 λεπτά, ο/η OLY10 είπε:

α οκ ευχαριστώ πολύ!

 

Και αν δεν κάνω λάθος η τιμή της προγεστερονης σχετίζεται και με την ποιότητα της ωορρηξίας.. Για να μπορέσουμε να πούμε πως η ωορρηξία εγινε με επιτυχία και όλα εξελίχθηκαν όπως έπρεπε στον εκάστοτε κυκλο θα πρέπει η προγεστερόνη να είναι από 15 και πάνω.. Αν μάλιστα είναι πάνω από 20 ακόμη καλύτερα..! Γενικά για αυτή την ορμόνη λέγονται πολλά και θεωρείται ότι είναι υπερπολυτιμη για τη γονιμότητα της γυναίκας αφου διαμορφωνει το καταλληλο περιβαλλον στη μητρα προκειμενου και γινει επιτυχως η εμφύτευση του εμβρυου αλλά και να συνεχιστεί χωρίς πρόβλημα η κύηση. Αποδειξη αυτου ειναι πως μολις μια γυναίκα μένει μένει έγκυος είτε φυσιολογικά είτε με τη βοήθεια της επιστήμης, ο γιατρός της χορηγεί αμέσως προγεστερόνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...