Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin

Σοκάρει η φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό στο μηχανάκι!

Recommended Posts

Μία κυριολεκτικά απίστευτη φωτογραφία με ένα νεογέννητο να μεταφέρεται επάνω σε μηχανάκι, έγινε viral τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας πλήθος αρνητικών σχολίων και σοκάροντας ολόκληρη την Ελλάδα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Μυτιλήνη και είναι πραγματικά συγκλονιστική. Δείτε παρακάτω την σχετική κοινοποίηση στο Facebook:

Ο χρήστης που την κοινοποίησε στο Facebook έγραψε τα εξής:

Παράθεση

 

Την Παρασκευή 08/09/2017 κοινοποιήθηκε η παρακάτω φωτογραφία. Η αστυνομία της Μυτιλήνης ειδοποιήθηκε κ η απάντηση τους ήταν "δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι"!

Εάν δεν μπορεί η αστυνομία ποιος μπορεί; κάποιος πρέπει να μάθει στον κάθε ανεύθυνο γονιό ότι η οδική συμπεριφορά τους μπορεί να είναι θανάσιμη. Απαράδεκτη η απάντηση από τις αρχές. Κοινοποιήστε μήπως τουλάχιστον έτσι ντραπούν οι γονείς και σταματήσουν να το κάνουν! Οι αρχές μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν κάτι ίσως να είναι αργά!

 

 


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

 • Sad 1

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites
Pick Store

 • Απαντήσεις

  • Εγώ σίδερο!  Νίνα ετσι είναι. Αν κανεις ωορρηξια σήμερα κ αδιαθετεις μετά από 20 μέρες πχ κπ θέμα, κυρίως ορμονικο υπάρχει. Όταν στο χρόνο προσπαθειών ξεκινήσαμε τ ψάξιμο μαζί με τις εξετάσεις έκανα κ παρακολούθηση ωορρηξίας ακριβώς γι αυτό τ λογο. Μ είπε ο γιατρός μ αν αδιαθετησω πχ στις 10 η στις 18 μέρες μετά θα πρέπει να τ ψάξουμε λίγο παραπανω. Αφού ξεκίνησες τώρα τ τεστ σιγά σιγά θα τ βρεις. Σου εύχομαι βέβαια να μην τα ξανά χρησιμοποιήσεις.
  • @Scooby! Γεια σου Scooby κλείσαμε για Καρδίτσα να δουμε τους κουμπάρους μας αλλά θέλαμε να πάμε τώρα το Δεκέμβριο αλλά δεν μας έκατσε η ημερομηνίες και θα πάμε τον Ιανουάριο 4 μέρες που μας έκατσαν η ημέρες έτσι. Τουλάχιστον δεν θα έχω περίοδο όταν θα πάμε..!! Χαχα λέμε να πάμε και μια μονοήμερη μέσα στον Δεκέμβριο στο μύλο των ξωτικών. Θα φανεί.
  • Ωπ κάτι έχασα για που το έβαλες @NikhNikh... Εγώ δουλειά κορίτσια βαριέμαι 💤 
  • Νομίζω είναι ανάλογα τον κύκλο και τον οργανισμό...αλλά κ έτσι ακριβώς να είναι για όλες,τότε αύριο έχω ωορρηξία....οπως το υπολογίζω και το δίνει και το τεστ...πάντως θα κάνω αγκαλίτσες απόψε κ αύριο ένα τεστάκι να δω τί θα δείξει,ο 1ος μήνας είναι που το χρησιμοποιώ,παίζω ακόμα.Αν δεν τα καταφέρουμε αυτό τον μήνα λογικά θα το χρησιμοποιήσω καλύτερα τον επόμενο...αν και θα ήθελα τα Χριστούγεννα που έχει τα γενέθλιά του ο καλός μου και γιορτάζουν κ οι πατεράδες μας να τους κάνω ένα αξέχαστο δώρο...το θέλουν όλοι πάρα πολύ!!!
  • Μετά την ωορρηξία η περίοδος έρχεται σε 14 μέρες. Άντε +- μια. Εγώ με τα τεστ ήξερα ακριβώς ποτέ θα αδιαθετησω. Όταν έβγαινε θετικό σε 14 μέρες αδιαθετουσα. 
 • Νέες συζητήσεις

×