Μετάβαση σε περιεχόμενο
 • Απαντήσεις

  • @Πιου-πιου Καλημέρα και καλή επιτυχία! θα πάνε όλα υπέροχα! Και θα είσαι η πρώτη του Νοέμβρη! Πόσα θα βάλεις? Βλαστοκύστες?
  • Καλημερα κοριτσια🌥 @Magaiver χαίρομαι που μπηκατε σε δράση αμέσως,καλως να μας έρθετε στην ελλαδα! @Πιου-πιου ετοιμαχω τα προικιά σιγά σιγά να την υποδεχτω! @nikona περιμένουμε μεθαύριο να μάθουμε το φύλο με το καλο! @ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και @bebe2 που βρισκόμαστε κορίτσια;;και τα καινούρια τα κοριτσια @satya και @Λίτσα 88 πως είστε εσείς κορίτσια;
  • Ναι, είναι αντικαταθλιπτικό σε χάπια το οποίο το είχα ξεκινήσει πριν κάνω παιδιά, στον αγώνα μου με τις κρίσεις και το άγχος. Όταν το είχα πρωτοξεκινήσει, το έπαιρνα για ένα μικρό διάστημα με zanax σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού μου (γιατί μέχρι να ξεκινήσει να σε πιάσει θέλει ένα μήνα σχεδόν και αυτό το διάστημα συνήθως αυξάνονται τα συμπτώματα), το οποίο zanax πάλι με την καθοδήγηση του γιατρού μου, το έκοψα χωρίς κανένα πρόβλημα! Πριν να ξεκινήσω την διαδικασία της εξωσωματικής το σταμάτησα σιγά σιγά (πάλι με την καθοδήγηση του γιατρού) και μετά το τρίμηνο αφού συνεννοήθηκα με τον γυναικολόγο μου, ξεκίνησα να παίρνω μισό χαπάκι την ημέρα, οπου δεν χρειάστηκε να ξαναπάρω zanax γιατί δεν μου έφερνε έντονα συμπτώματα όπως στην αρχή. Βέβαια θα σας πω ότι πλέον πιστεύω ότι αυτό το μισό χαπάκι λειτουργούσε περισσότερο σαν placebo στο μυαλό μου, ότι τάχα με βοηθάει, παρά με βοηθούσε πραγματικά αυτή η μικρή δόση. Οπως και να έχει πάντως εγώ ένιωθα καλά και τα έβγαζα περα.
  • Κορίτσι μου γλυκό δεν είσαι εσύ που θα έπρεπε να έχεις την γνώση αλλά ο γιατρός σου! Να, αυτά κάνουν κάποιοι και γινόμαστε οι γυναίκες φοβικές, χάνουμε την εμπιστοσύνη μας στον γιατρό μας και στο τέλος μας λένε ότι τρελαινόμαστε και γινόμαστε υπερβολικές! Αχ βρε κορίτσια μου, μιλήστε μας εδω να βγαίνει από μεσα σας ο πόνος και ο θυμός! Και προς Θεού μην τα βάλετε ούτε μια στιγμή με τον εαυτό σας, γιατί είστε θύματα και εσείς και τα μωράκια σας!
  • @nikona Καλημέρα, ναι το γνωρίζω αυτό και οι 2 εξετάσεις ήτανε με ng/mL
 • Νέες συζητήσεις

×