Μετάβαση σε περιεχόμενο

προβλημα στον βραδινο υπνο


Recommended Posts

Καλή σας μέρα, είμαι νέα μαμά και καινούρια στο μπλοκ και χρειάζομαι την βοήθεια σας! έχω διδυμάκια 8 μηνών (αγόρι- κορίτσι) και το πρόβλημα μου είναι ότι ακόμα ξυπνούν το βράδυ!! Τα έχω παίξει η δόλια.. έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά επειδή κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο είναι δύσκολο να τα εκπαιδεύσω γιατί όταν κλαίει το ένα ξυπνάει και το άλλο και έτσι η μόνη λύση είναι να τους δίνω γαλατάκι (ξένο) για να τα πάρει ξανά ο ύπνος.. τι άλλο να κάνω? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξυπνάνε επειδή πεινάνε ή επειδή έχουν ανάγκη την παρουσία σου?

Όταν λες να τα εκπαιδεύσεις τι εννοείς?

Η δική μου 13 μηνών ξυπνάει ακόμα για να την πάρω να κοιμηθεί μαζί μας. Κάποια στιγμή, όταν νοιώσει έτοιμη, απλά δεν θα θέλει να έρθει.

Υπομονή μανούλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eυχαριστώ για την απάντηση! Σίγουρα δεν πεινάνε γιατί πίνουν λίγο γαλατάκι κάθε φορά και μετα τους παίρνει ο ύπνος. Λες να χρειάζονται την παρουσία μου? Παίζει να ζηλεύουν απο τώρα? Σκέφτηκα να τα χωρίσω σε άλλο δωμάτιο μήπως και έτσι δεν ακούει ο ένας τον άλλο και κοιμηθούν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από μένα! Πιθανόν δεν πεινάνε απλά όπως είπες ξυπνάει το ένα το άλλο με το κλάμα. Φαντάζομαι να δοκίμασες απλά να τα καθησυχάσεις και να τα πάρει ο ύπνος χωρίς να χρειάζεται να κάνεις γάλα το οποίο και θα πεταχτεί στο τέλος. Ο δικός μου γιος που είναι 7,5 μηνών πρόσφατα με αποχωρήστηκε από το δωμάτιο του και παρατήρησα ότι με το που χάσει την πιπίλα του πατάει το κλάμα, τρέχω εγώ τρικλίζοντας από την κρεβατοκάμαρα και του την βάζω στο στόμα και συνεχίζει τον ύπνο του. Αυτό γίνεται 2-3 φορές μέσα στην νύχτα....Και το πρωί πρέπει να πάω και στη δουλειά!!! Καλή υπομονή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...