Μετάβαση σε περιεχόμενο
 • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoticons maximum are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Απαντήσεις

  • Κοιλιτσες μου όμορφες τι κάνετε; κάθομαι στον καναπέ η μικρούλα εχει λοξυγγα κ γελαω πολύ και σας σκέφτηκα. Ελπίζω να είστε όλες καλά πως τα πατε; 33+6 σήμερα κουράζομαι πλέον και με λίγες δουλειές η περπάτημα.. Αχ το βραδυ δεν μπορουσα να γυρισω πλευρό ευτυχως που βαζω ένα μαξιλαρι ανάμεσα στα ποδαράκια μου. Πείνα έχω πολύ αλλά προσέχω όσο μπορώ. Σε μια βδομαδουλα έχω παλι γιατρό. Σας σκέφτομαι όλες κ ελπίζω να είστε πιο καλά από καλά! Κοντευουμε!!!!
  • Κορίτσια καλησπέρα... Έχω μπερδευτεί και θα ήθελα την βοήθεια σας... Μετά από πολλούς μήνες προσπαθειων για μωρακι αλλαξα γιατρό και τον μήνα αυτό ξεκίνησα τα χαπια serpafar... Αλλά εχω μπερδευτεί λίγο... Πήγα στον γιατρό για υπέρηχο την 12 μέρα και μου είπε ότι η ωορηξια πρέπει να έχει γίνει στην δέκατη μέρα ενώ όσες φορές το είχαμε παρακολουθήσει σε φυσικό κύκλο γινόταν την 15 ημέρα καθώς έχω σταθερό κύκλο 28-29 μέρες... Εγώ από πότε μετραω καθυστέρηση; Σήμερα βρίσκομαι στην 25,από την στιγμή που μου είπε ότι έγινε νωρίτερα δεν θα έπρεπε να αδιαθετησω και νωρίτερα αν υπολογίσουμε τις 14 μερες;
  • Νομίζω ότι είναι αντανακλαστικό. Απλά αναπτύσσει τις αισθήσεις του και αντιδράει στους εξωτερικούς ήχους.
  • Για α επιπέδου είναι νωρίς ακόμα. Η εξέταση γίνεται 11-12 εβδομάδα. Αν δεν μπορείς ιδιωτικά, κλείσε ραντεβού σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο. Τώρα πρέπει να κάνεις τον προγεννητικό έλεγχο, που περιλαμβάνει αρκετές εξετάσεις αίματος και ούρων. Επίσης αν δεν έχετε κάνει εξέταση για στίγμα και κυστική ίνωση πρέπει να κάνετε. Αν δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, τότε πήγαινε να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη, από άλλο γιατρό. Αλλιώς μπορείς να συζητήσεις μαζί του τις ανησυχίες σου. 
  • αααα.... και τα ρούχα του μωρού σιδέρωμα μέσα έξω.
 • Νέες συζητήσεις

×