Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αιμοραγια εμφυτευσης???


inasl

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες ουτε να κοιμηθω δεν μπορω μολις εκανα εγγραφη στο φορουμ γιατι ειμαι σε αναμενα καρβουνα!

Καθε 18 του μηνα εχω περιοδο. Με τον αρραβωνιαστικο μ δεν προσπαθουμε να πιασουμε παιδακι, αλλα ουτε και να μην πιασουμε?. Αυτον τον μηνα πριν 5 6 μερες αρχισα να εχω συμπτωματα εγκυμοσυνης, και καποια απ αυτα σημαντικα για μενα πχ πονεσε και πριστηκε το στηθος μου, και δεν μου ποναει ποτε μα ποτε πριν την περιοδο, θερμοκρασια (36.7 - 37.4) αλλα κ αρκετα αλλα παραξενα.

Εχτες βραδυ αρχισα να εχω καφε υγρα που μοιαζαν ακριβως μ αυτο που ξερω οτι γινεται στην εμφυτευση. Αρχισε ομως το χρωμα να γινεται λιγο πιο σκουρο κοκκινο και περισσοτερη η ποσοτητα. Τη νυχτα δεν κοιμηθηκα πεθαινα απ τον πονο.

Σημερα το μεσημερι αρχισα να εχω μεγαλη ποσοτητα αιματος με αρκετα κομπακια. Ομως οχι τοση ροη οπως στην κανονικη περιοδο δεν γεμιζα μια σερβιετα καλα καλα δηλαδη αλλα ο πονος που ενιωθα ηταν τρομερος ο αρραβωνιαστικος μ θα με πηγαινε στο νοσοκομειο. Τωρα το αιμα λιγοστευει. Τα συμπτωματα εγκυμοσυνης π ειχα παραμενουν.

Εχω ωρες που ψαχνω σε φορουμς για αυτο το θεμα. Και βρηκα οτι καποιες κοπελες ειχαν πολυ αιμα στην εμφυτεση και ειναι φυσιολογικο. Ο πονος ομως, και τοσο τρομερος, με κανει να ανησυχω.

Δεν ειμαι 1000% σιγουρη αν ειμαι εγκυος, δεν εκανα τεστ. Αληθεια ποτε να το κανω? Οταν τελειωσει το αιμα?

Εχω για πρωτη φορα ενα πολυ δυνατο ενστικτο ομως οτι εμεινα εγκυος κ εγω επιτελους!

Αν καποια εχει αναλογη εμπιρεια η γνωριζει κατι πανω σ αυτο ας μου απαντησει!

Ευχαριστω εκ των προτερων!❤

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου όμορφο εμενα μου ακούγετε σαν μια φυσιολογική περιοδο ! Κάθε μηνα ειναι διαφορετικό ! Νομίζω πως ειναι πολυ το αιμα για να ειναι εμφύτευσης επειδή εγω ειχα απλα λίγο καφε στο εσώρουχο και μετα τιποτα !

εαν ομως υποψιάζεστε κάτι τέτοιο υπάρχουν και οι εγκυμοσύνες με κανονική περιοδο τους πρώτους μηνες αλλα ειναι εξαιρέσεις μπορει να εισαι απο αυτές!?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Inasl το πρωτο και  κυριο συμπτωμα της εγκυμοσυνης ειναι η απουσια περιοδου.. Η εμφυτευση γινεται περιπου μια βδομαδα πριν την περιοδο κ αν προκαλεσει αιμορραγια, συνηθως ειναι καποιες σταγονες αιματος.. Ευχομαι συντομα να εχεις χαρμοσυνα νεα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ τη λαχταρα μου να γινω μαμα επικεντρονομαι στις εξερεσεις.

Ψαχνοντας οντως βρηκα περιπτωσεις απο γυναικες που ειτε ειχαν πολυ αιμα κατα την εμφυτευση, ειτε μια περιοδο. Αλλα ηταν εγκυες. Το αιμα που εχω ειναι ελαχιστο σε σχεση μ αυτο π εχω παντα κατα την περιοδο.. τι να πω δεν ξερω το μυαλο μου δεν λεει να ξεκολλησει. Θα δειξει! Ευχαριστω πολυ κοριτσια ❤

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσι μου !!

σαν μανουλα που στην εγκυμοσυνη μου ειχα αιμα ολων των ειδων θα σου πω ..πως ο τοσο μεγαλος  πονος δεν ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης και αν οντως ησουν εγκυος συνηθως αιμα με πολυ εντονο πονο ειναι αποβολη .ετσι ημουν εγω οταν απεβαλα ειχα φρικτους πονους!

σου ευχομαι τα καλυτερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μία επικοινωνία με τον γυναικολόγο σου θα ήταν το καλύτερο........ Πολλά μπορεί να είναι αλλά και τίποτα.... Οι έντονοι πόνοι μπορεί να είναι και εξωμήτριο αν τους έχεις ακόμα.... Μπορεί και όχι.... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρχιζω να παιρνω αποφαση οτι ηταν περιοδος μαλλον ?

Απλα απ τη λαχταρα μου βλεπω τα παντα ως ενδειξεις???

Παντα ειχα πολυ μεγαλο πονο στην περιοδο αλλα αυτη τη φορα νομιζα οτι θα πεθανω γι αυτο ανησυχησα νταξει δεν το θεωρησα δειγμα εγκυμοσυνης αυτο αλλα σε περιπτωση που λεμε τωρα ημουν εγκυος, ανησυχησα πολυ.

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...