Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Αυτο που κανεις εκτος απο παρανομο ειναι και απανθρωπο. Διαλεξε ποιο απο τα δυο θα σε κανει να εχεις ησυχη τη συνειδηση σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ'οτι ειδα στο προφιλ σου Μαρι, η αιτια εγγραφης σου στο forum ηταν ενα αρθρο με τιτλο "χαριζω τεστ ωορρηξιας". Εκανες λοιπον την εγγραφη, για να παρεις ενα δωρο που με αγαπη σου προσφερε μια κοπελα που τα καταφερε κ ηθελε να βοηθησει και καποια αλλη.. ΕΣΕΝΑ!! Ευχομαι κι εσυ να τα καταφερες και να εμαθες κατι απο την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ που σου προσφεραν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δε γνωρίζω να σε βοηθήσω δυστυχώς.... Στέλνω όμως μια μεγάλη αγκαλιά κι ας μη σε ξέρω γιατί μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολη είναι αυτή η απόφαση... Σου εύχομαι από καρδιάς να γίνουν όλα όπως τα επιθυμείς! 
    • Δεν σου ζήτησε να επαναλάβεις την χοριακή για να δείτε αν διπλασιάζεται;; Τα συμπτώματα ποικίλουν από γυναίκα σε γυναίκα και από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη.  Εγώ πχ είχα συχνοουρία στις προηγούμενες δύο και σε αυτή έχω ζαλάδες.  Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει μια όμορφη και τελειόμηνη κύηση!!!1
    • Ναι ναι να του το αναφέρεις. Αφού μπορεί να σε βοηθήσει γιατί να μην τα πάρεις? 
    • @Pinacolada να ξέρεις γέλασα πολύ όπως τα έγραψες...να είσαι καλά και συ και το μωράκι σου!!! @Nicol🦩 εγώ είμαι 37, του είχα πει για ΝΙΡΤ λόγω ηλικίας, μου είπε να περιμένουμε τα αποτελέσματα τις αυχενικής και αφού βγήκαν τα ποσοστά πολύ χαμηλά δεν μου ανέφερε κάτι.  @Raf123ανυπομονούμε για τα νέα σου!!!! @Elk είσαι Αθήνα ή επαρχεία;;; Λογικά αφού είσαι για Β επιπέδου δεν νομίζω να ζητήσει. 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!!!  Πώς είστε; Έχουμε κανει και εμείς λίστα σε κατάστημα με όλα οσα χρειάζονται για το μωρό. Και οποιος μας ρωτάει τους το λεω και πανε εκεί και αγοράζουν κάτι.  Τώρα εμειναν τα πρώτα του ρουχαλακια να παω να βρω.. 💙🙏🏻 Ναι εγώ εχω 27-29/07 πητ 🥹 αν και είναι τόσο υπερκινητικός που νομίζω θα βγει νωρίτερα 🙊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...