Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανταποδοτική ανακύκλωση για χιλιάδες μαθητές


admin

Recommended Posts

Οι μαθητές από 1.500 σχολικά τμήματα και οι οικογένειές τους ανακυκλώνουν μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες, έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Ο στόχος της δράσης, που ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου, είναι η ανάδειξη της δυναμικής και της σημασίας της ανακύκλωσης, ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία που όλοι κερδίζουν.

Σε κάθε Δήμο, τα σχολικά τμήματα που θα επιστρέψουν τις περισσότερες συσκευασίες, θα κερδίσουν (για όλους τους μαθητές) Tablet, Action Camera και MP3 player. Επίσης, το 1ο σχολικό τμήμα, πανελλαδικά, που θα ανακυκλώσει τις περισσότερες συσκευασίες θα κερδίσει επιπλέον ένα ταξίδι 4 ημερών στην Αράχωβα.

Το πρόγραμμα  θα εφαρμοσθεί στους Δήμους: Αθηναίων, Πειραιά, Ιωαννιτών, Ρόδου, Τήνου, Ύδρας, Κηφισιάς, Αγίας Παρασκευής, Καλλιθέας, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Νέας Σμύρνης, Μοσχάτου-Ταύρου, Αιγάλεω, Παπάγου-Χολαργού, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ζωγράφου και Ιλίου.

Το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» διοργανώνει τις «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» σε όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την «Αποστολή».


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...