Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιχνίδι με ασφάλεια!


admin

Recommended Posts

Πριν χαρίσετε στο μικρό σας ένα καινούργιο παιχνίδι βεβαιωθείτε ότι εκτός από συναρπαστικό είναι και απόλυτα ασφαλές! Δείτε πού πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας.

Βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για την ηλικία του παιδιού σας. Για παράδειγμα μπορεί να αναγράφεται στη συσκευασία ότι περιέχει τμήματα που είναι ακατάλληλα για παιδάκια κάτω των 3 ετών. Ακόμα και αν το μικρό σας είναι πιο αναπτυγμένο, είναι καλύτερο να ακολουθείτε τις οδηγίες των παιχνιδιών.

Ελέγξτε αν τα παιχνίδια που αγοράζετε είναι σε σφραγισμένες ή κλειστές συσκευασίες και αν περιλαμβάνουν εξαρτήματα, όπως για παράδειγμα ρόδες, κουμπιά ή οτιδήποτε μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να βρεθεί στο στόμα του μικρού σας.

Ορίστε συγκεκριμένους κανόνες για το παιχνίδι, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που απαιτεί δεξιότητες ή κίνηση, όπως το ποδήλατο. Μάθετε επίσης το παιδί σας να μαζεύει τα παιχνίδια του όταν τελειώνει το παιχνίδι.

Μην αγνοείτε τις ανακλήσεις παιχνιδιών. Όταν ακούσετε ότι απαιτείται να γίνει ανάκληση ενός παιχνιδιού, συνήθως στα ΜΜΕ, μην τις αγνοήσετε.


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσι μου! Κι εμένα τα ίδια μου έχουν πει κι η γυναικολόγος, κι η ενδοκρινολόγος αλλά κι η αιματολογος που πήγα πρόσφατα! 2 απ' τα 3 για να αποφανθούν ότι έχει κάποια γυναίκα ΣΠΩ. Εγώ έχω μόνο την μορφολογία που φαίνεται στους υπερήχους αλλά τίποτα απ' τα άλλα δύο. Στη δική μου περίπτωση μου είπαν μόνο μυο-ινοσιτολη για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ωορρηξίας αλλά και τη συχνότητα μιας και υπερηχογραγικά ανακαλύψαμε τλχ 2 κύκλους ανωορρηκτικους. Γι'αυτό και μου πρότειναν την πρόκληση ωορρηξίας. Βέβαια 2/2 συλλήψεις που είχαμε τις πετύχαμε εντελώς φυσιολογικά μόνο με τη λήψη βιταμινών. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει και μ αυτό τον κύκλο που είχαμε τη διέγερση και πρόκληση με γονοδοτροπινες.
    • Θα βρούμε..!! Και όλα θα πάνε δεξιά αυτή τη φορά!! Θα έχω και εγώ το νου μου αν δω κάτι θα σου στείλω! 
    • μου είπε ότι για να πούμε τον όρο συνδρομο πολυκυστικών θα πρέπει να έχω 2 από τα 3 κριτήρια..1)υπερηχογραφικη εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών 2)αυξημένα ανδρογονα 3)διαταραχές περιόδου..έχω μονο το 1 από αυτά οπότε μου λεει οτι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ετσι η περιπτωση μου.. είμαι λίγο καιρό σε αυτό το χωρο των εξετάσεων και του ψαξίματος, αν εσεις που έχετε περισσότερη εμπειρία βλέπετε ότι κάτι δεν στέκει από αυτά που μου λέει πείτε μου να δω πως θα κινηθώ..
    • Σε ευχαριστώ για την ενημερώση..έχω στείλει στην κοπέλα αλλά δεν μου έχει απαντήσει..λογικά τις έχει δώσει..
    • Καλημέρα κορίτσια ! Πως είστε ;;  μείνει καμία για τεστακι/χοριακη;  εγω νιώθω πως δεν περνάνε οι μέρες, δεν έχω κ γεμάτο πρόγραμμα αυτές τις μέρες κ κοιτάω όλο τις ημερομηνίες.. (δεν) περιμένω την ακατανόμαστη το μεγάλο Σάββατο , που μάλιστα δουλεύω.. πιθανότατα θα νιώσω την ανάγκη μεγάλη Παρασκευή να πάνω ένα τεστακι για να είμαι σπίτι μου άνετα …
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...