Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


admin

Recommended Posts

Η ΔΕΘ-Helexpo, με ένα μοναδικό θεματικό πάρκο, μας ταξιδεύει στους παραμυθένιους κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά.

Σε μια μοναδική συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, η ΔΕΘ-Helexpo ετοιμάζεται να μας εκπλήξει με ένα φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου, Έλληνα δημιουργού.

Με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρ και έντονο διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά»  θα αποκαλύψουν προς το παρόν ένα μικρό μόνο μέρος από τα σπαρταριστά μυστικά τους, κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ, προτού κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στις 24 Οκτωβρίου.

Στο περίπτερο 1 της 81ης ΔΕΘ, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να βιώσουν την εντατική προετοιμασία του πρωτότυπου αυτού θεματικού πάρκου και την αγωνία της δημιουργίας ενός μαγικού σύμπαντος.

Οι λάτρεις των παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα «επιβιβαστούν» στο «Εξπρές των Ονείρων», γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού», και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, την Καιτούλα την κοκέτα την κοτούλα, τη Λιλή την παρδαλή λεοπάρδαλη και άλλους, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι.

Η ΔΕΘ-Helexpo, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση τα προηγούμενα χρόνια δύο θεματικών πάρκων που οι επισκέπτες τους ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο, τολμά για μια ακόμη φορά να πρωτοτυπήσει, φιλοδοξώντας να μοιραστεί λίγη μόνο από την ανεπανάληπτη μαγεία των παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά με το παιδικό και όχι μόνο κοινό. Καλό ταξίδι!


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο ρε κορίτσια!! Όλες μοντέλα μάλλον εγώ κάνω κάτι πολύ λάθος έχω πάρει 5 κιλά 😬
    • Θα έρθει κορίτσι μου σε όλες μας το μωράκι ♥️🥰 θα τα καταφέρουμε!!!!!
    • Σε ευχαριστώ Elk μου! Μόλις έγραψα το θέμα, η μικρή γέμισε δύο πάνες φουυυυυλ στα κακα, ευτυχώς με σύσταση πάστας χωρίς κλάματα!! Γουρλιδικο το φόρουμ 😂 Δοκίμασα σήμερα να της βάλω το αχλάδι μέσα σε αυτήν την πιπίλα την μεγάλη με τις τρύπες και της άρεσε πάρα πολύ. Το κρατούσε με το χεράκι της και ρουφούσε με μανία 🥰 Μετά της το έλιωσα με το πιρούνι και έφαγε λίγο. Νομίζω ο τελείως πουρές της κακοφαινεται. Θα δείξει πως θα πάει, αρχή είναι ακόμα, νομίζω πρέπει να δειξω περισσότερη υπομονή! 
    • Κλείσε κορίτσι μου ραντεβού με οδοντίατρο και μίλησε με τον γυναικολόγο σου ότι θα πας σε περίπτωση που χρειαστεί να μιλήσουν κ μεταξύ τους! Μπορούν να γίνουν κ ενέργειες και στην εγκυμοσύνη μη το αφήσεις γτ είναι χειρότερο! Περαστικά εύχομαι!
    • Πολύ συγκινητική η ιστορία του άντρα σου Αντωνια μου...!Και καταπληκτικό ότι τα κατάφερε τόσο καλά ένα αδύναμο εμβρυακι. 💖 Και αυξήθηκε  το αποθεμα σας!! Δεν μπορειτε βεβαια να επιλεξετε εσεις ποια-ες θα βαλετε. 😄 Το ξερεις, φανταζομαι. Οι γιατροί ξεκινουν συνηθως τις ετ από τα πιο δυνατά έμβρυα, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες.  Επίσης, η ποιότητα της βλαστοκυστης στην πραξη φαίνεται. Μακαρι να πετυχεις με την πρωτη, ολες αυτο ευχομαστε! Αλλα το σημαντικο ειναι να ειναι υγιεις αυτες που θα βαλεις, οχι μονο αριστες σύμφωνα με τους χαρακτηρισμους των εμβρυολογων. Το έχουμε δει πολλές φορές. Από αγάπη κ ενδιαφέρον στο λέω. Επειδή είναι η πρώτη σου προσπαθεια και καλό είναι να έχεις ολες τις πληροφορίες.😉  Προς το παρον ολα καλα πανε, μακαρι να συνεχίσουν ετσι!!🥰🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...