Μετάβαση σε περιεχόμενο

«Οι Ήχοι των Ζώων» - Νέα εκπαιδευτική εφαρμογή του mammyland για τα μπομπιράκια μας!


admin

Recommended Posts

Μία ακόμη εφαρμογή - η 6η κατά σειρά - έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα εκπαιδευτικά παιχνίδια για μικρά παιδιά, του mammyland. Σε αυτό το παιχνιδάκι, τα μπομπιράκια μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα ζώα και τους ήχους που κάνουν.

Όλοι γνωρίζουμε το ενδιαφέρον που δείχνουν όλα τα μικρούλια για τα ζώα και πόσο λατρεύουν να τα παρακολουθούν. «Οι Ήχοι των Ζώων» είναι μία δωρεάν εκπαιδευτική εφαρμογή, που δίνει την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να μάθουν τα διάφορα ζώα και τους ήχους τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

px0eIo3g.png

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής

★ Περιλαμβάνει περισσότερες από 120 φωτογραφίες ζώων από ολόκληρο τον κόσμο (θηλαστικά, πτηνά, ψάρια, αμφίβια & έντομα) και τους αντίστοιχους ήχους.

★ Τα μπομπιράκια θα λατρέψουν την εφαρμογή την οποία θα μπορούν να παίξουν στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, και οπουδήποτε θέλετε εσείς να τα απασχολήσετε δημιουργικά.

64WcDv4.png

★ Τα μικρούλια μπορούν να παίξουν το παιχνίδι "ΒΡΙΣΚΩ", το οποίο θα τους διδάξει να αναγνωρίζουν τα ζώα και παράλληλα να τα συνδυάζουν με τους αντίστοιχους ήχους.

★ Οι γονείς δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να μάθουν πάρα πολλά ζώα, ενώ ταυτόχρονα θα διασκεδάζουν.

★ Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και σχεδιασμένη για μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας, όμως μπορεί να χαρίσει ευχάριστες στιγμές ακόμη και σε μωράκια ή και ακόμη μεγαλύτερα παιδιά.

Cnnl5vF.png

★ Στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση όλων των ήχων.

★ Απασχολήστε τα παιδιά σας δημιουργικά για ώρες με τα εκπαιδευτικά μας παιχνίδια - οπουδήποτε και οποτεδήποτε! Δεν απαιτείται η σύνδεση στο ίντερνετ.

★ Όλα μας τα παιχνιδάκια απευθύνονται στα Ελληνόπουλα, επομένως όλοι οι ήχοι και οι εικόνες είναι στα Ελληνικά.

gBCmx9O.png

★ Η εφαρμογή προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μας :)

Εγκαταστήστε τώρα το «Οι Ήχοι των Ζώων» από το Google Play στο κινητό ή το tablet σας και χαρίστε στα παιδιά σας ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι κάνοντας κλικ επάνω στο μενού "Mammyland Apps" μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του mammyland !!


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...