Μετάβαση σε περιεχόμενο

αναγουλες και εμετος στο πρώτο τρίμηνο


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Το ξέρω ότι υπάρχουν σοβαρότερα θέματα από αυτό αλλά είναι και αυτό κάτι που πραγματικά προκαλεί τεράστια αδιαθεσία. 

Είμαι στην 8η εβδομάδα και 4η μέρα σήμερα το αίμα της αποκόλληση είχε σταματήσει τελείως εκτός από ελαχιστο καφέ σήμερα το πρωί. Αυτό που με ταλαιπωρεί απίστευτα τις τελευταίες μέρες είναι οι εμετοί. Έχω ήδη χάσει τρία κιλά από τότε που έμεινα έγκυος διότι μου βρωμάνε όλα, ακόμη και το ψωμί. Ο γιατρός και διάφορες φίλες λένε ότι αυτά τα βλαψίμια που έχω είναι καλό διότι πάει να πει οτι το μωρο μεγαλώνει κανονικά.

Η απορία μου είναι πως αντιμετωπιζετε γενικλα αυτό το άβολο συναίσθημα. Εγώ επειδη δεν τρώ δεν έχω και πολλά να βγάλω πράγμα που το κάνει ακόμα δυσκολότερο. Ευχαριστώ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Gambi1986! Αν και εγώ δεν είχα καθόλου αναγούλες και εμετούς από την αρχή της εγκυμοσύνης μου, έχω ακούσει δυστυχώς ότι δεν υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος να αντιμετωπίσεις αυτή την ομολογουμένως δυσάρεστη αίσθηση παρά μόνο να κάνεις υπομονή να περάσει το πρώτο τρίμηνο και όπως λένε συνήθως τα συμπτώματα υποχωρούν στις περισσότερες κοπέλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Πριν μεινω εγκυος ζυγιζα 53 κιλα δυστυχως υπεφερα απο εμετους με συνεπεια να φτασω 49 κιλα  τους 2 πρωτους μηνες ολα ομως ηταν καλα στα μεσα του 4 μηνα σταματησαν οι καθημερινοι κ εκανα αερα κ που.Ολα καλα θα πανε υπομονη αυτο που με βοηθησε εμενα ηταν τα κρακερς κ τα κουλουρια  μπανανα με τπτ ουτε να την δω δν ηθελα να αποφευγεις τα πολλα γλυκα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...