Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα μπομπιράκια μαθαίνουν «Ημέρες, Μήνες & Εποχές» μέσω της νέας εκπαιδευτικής εφαρμογής του mammyland!


admin

Recommended Posts

Μία ακόμη εφαρμογή έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα εκπαιδευτικά παιχνίδια για μικρά παιδιά, του mammyland. Σε αυτό το παιχνιδάκι, τα μπομπιράκια μαθαίνουν τις μέρες της εβδομάδας, τους μήνες του έτους καθώς και τις 4 εποχές.

★ Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και σχεδιασμένη για μικρά παιδιά. Ακόμη και τα μικρά νήπια της προσχολικής ηλικίας θα μπορούν να την χειριστούν και να την απολαύσουν από μόνα τους.

★ Οι πολύχρωμες κάρτες θα συναρπάσσουν τα μικρούλια, ενώ ταυτόχρονα θα μαθαίνουν τον κύκλο της εβδομάδας, των εποχών και του έτους.

★ Παροτρύνουμε τους γονείς να καθίσουν με τα μπομπιράκια τους και να τους εξηγήσουν τι σημαίνουν όλα τα εικονίδια στους αντίστοιχους μήνες. Π.χ. τα στάχυα στον Ιούνιο δείχνουν ότι είναι η εποχή του θέρους.

screenshot_3.png

★ Στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση όλων των ήχων.

★ Απασχολήστε τα παιδιά σας δημιουργικά για ώρες με τα εκπαιδευτικά μας παιχνίδια - οπουδήποτε και οποτεδήποτε! Δεν απαιτείται η σύνδεση στο ίντερνετ.

★ Όλα μας τα παιχνιδάκια απευθύνονται στα Ελληνόπουλα, επομένως όλοι οι ήχοι και οι εικόνες είναι (επιτέλους) στα Ελληνικά.

screenshot_4.png

★ Η εφαρμογή προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μας :)

Εγκαταστήστε τώρα το «Ημέρες, Μήνες & Εβδομάδες» από το Google Play στο κινητό ή το tablet σας και χαρίστε στα παιδιά σας ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι κάνοντας κλικ επάνω στο μενού "Mammyland Apps" μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του mammyland !!


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Ετσι ειναι!!! Κι αυτος ο ανθρωπος ησουν εσυ γ μενα!!❤️🫶 Μια κοπελα π δν ξερω καλα καλα κ π μου σταθηκε καλυτερα κ απο φιλη!! 😍 Δε λεω κ ο αντρας μου διπλα μου σε ολα! Βραχος... αλλα ειναι αλλιως οταν ο αλλος το εχει ζησει κ εχει τις ιδιες αγωνιες.. περναει τα ιδια σκαμπανεβασματα, εχει κ τις ορμονες να βαρανε κοκκινο, μπαινει στη θεση σου γτ το ξερει πως ειναι κ σε νιωθει με μια λεξη π θα πεις..  Σε ευχαριστω πααααααρα πολυ!!💞💞💞
    • Ευχαριστω Ραμ μου!!!! 🥰 με το καλο ολα!!! 🙏❤️ Καλη αρχη στη νεα προσπαθεια κ με το καλο να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!!💫
    • Γλυκο μου μισοφεγγαρο!!! 🫶❤️🫶 Σε ευχαριστω για ολες τις ευχες!!! 🥰 Μακαρι ο θεος ν μας αξιωσει να γινουμε γονεις!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα σε αυτο το ταξιδι π μολις ξεκινησε μεχρι το τελος!!! 🥹
    • Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φάνηκε κάπως όμως δεν μου έδωσε περιθώρια ο γιατρός να το επεξεργαστώ! Με κοίταξε μου λέει είναι όλα καθαρά ντύσουν και έλα να τα πούμε! Μας ξεκίνησε με τις έρευνες και μας διάβαζε διαφορα πράγματα που είχε μελετήσει και μας λέγε το θα κάνουμε και πως θα προχωρήσουμε όποτε δεν πρόλαβα να σκεφτώ την παλινδρομη! Ναι δεν υπάρχει λογος για εξωσωματικη για την ωρα! Θα δούμε και τις εξετάσεις και τι θα μου δώσει και μετά αν δεν είναι εδώ ο σύντροφος θα καταψηξουμε σπερμα και θα κάνω σπερματεγχυνση! Μου είπε ότι μπορεί να αργησει να έρθει η περίοδος λόγω ΣΠΩ όχι όμως ότι είναι απόλυτο! Απλά για να μην ανησυχήσω! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🙏
    • Τοκυο μου!!!! ❤️ Σε ευχαριστω κι εσενα για ολα!!! 🥰 Αληθεια αν δεν ησουν εσυ ν τα λεμε με dm κ να μου συστησεις αυτο τον τρομερο γιατρο (γενικα ειχα φτασει σ ενα σημειο π ειχα μπλοκαρει κ με ξεμπλοκαρες..), μπορει ακομα να εχανα χρονο κ να ημασταν στο μηδεν οπως τοσα χρονια π ψαχναμε ψαχναμε κ ακρη δε βγαζαμε!!!  Να εισαι καλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!😊 Με το καλο ν ερθει κ το 2ο παιδακι σας γερο και καλοτυχο!!!🙏💫🎈 Μακαρι κι εμας τα εμβρυακια μας να ερθουν στην αγκαλια μας καποια μερα!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...