Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας είμαι 35 χρονών μετά από προσπάθειες σύλληψης καταφέραμε αλλά με κολήματα.Αδιαθεσία στις 4/06 και μετά 2/07 πάλι καφέ &αίμα για 8 μέρες .Μετά από μια εβδομάδα πάλι λίγο αίμα αγχώθηκα κάνω τέστ θετικό κάνω αμέσως Β. Χοριακή 2.650 μετά από 2 μέρες και ενώ είχα όλο το διάστημα καφέ εκρίσεεις 3139 πέρνω felicine μήνες και έχω θυροειδή ρυθμισμένο .και εχτές ξανά αίμα μιλάω με τον γιατρό μου μου δίνει προγεστερόνη μαγνήσιο και ξάπλά .σήμερα 26/07 κάνω τρίτη χοριακή μετά από σχεδόν μια εβδομάδα και εφόσον έχω κάνει και ένα κολπικό υπέρυχω έχουμε δει εγκυμοσύνη στην μήτρα  τον σάκο τον λεκιθυκό ασκό αλλά έμβρυο πουθενά.Σήμερα ενώ περιμέναμε πολύ περισσότερο χοριακή βγήκε 5657 μόνο τι γίνετε μέχρι να πάω στο γιατρό θα σκάσω ζω σε κενό .....Πείτε μου όποια γνωρίζει κάτι 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου Καλησπερα. Γιατί ανησυχείς αφού ανεβαίνει η χοριακή. Δέν ειναι πια κ απαραιτητο να είναι ακριβώς διπλάσια μήν αγχώνεσαι κάνεις κακό το μωρουλίνι σου!! Την επόμενη φορά που θα πας στον γιατρό σου θα δειτε κ έμβρυο θα ακουσεις κ καρδούλα!! Όλακαλά θα πανε απλά ξαπλαρε για το αιματάκι κ κάνε όνειρα  γιατί σε λίγους μηνες θα χαιρεσαι το μπεμπάκι. Ευχομαι κ θα πανε όλα καλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να σε βοηθήσω εγώ είχα τελευταία περίοδο 04/07/2015 κ στις 10/08 μόνο σάκο κ ασκό είδαμε.  Στις 24/08 ακουσαμε καρδούλα. Και τωρα χαιρομαι την μπεμπουλα μου που κοιμαται δίπλα μου κ είναι σχεδόν 4 μηνών!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 23 ώρες, ο/η SUGAR MAM είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Κωσταντίνα μου ναι εχτές κάναμε τον πρώτο υπέρυχο και ακουσαμε την καρδούλα του ...Γιούπιιιιι...Ήθελα να ρωτήσω κριτικές για Αλεξανδρόπουλο Κωσταντίνο γυναικολόγος στο Γαία γνωρίζετε ???

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...