Μετάβαση σε περιεχόμενο

αποκολληση στην 12η εβδομαδα


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες!Το Σαββατο τα ξημερωματα πηγα στην τουαλετα και διαπιστωσα οτι εχω αιμορραγια,σαν να μου ηρθε περιοδος....Επαθα σοκ!Πηγαμε αμεσως στο εφημερευον νοσοκομειο και μου ειπαν οτι επαθα αποκολληση και οτι πρεπει να παιρνω 3 utrogestan των 200mg και φυσικα να ξαπλωσω για τουλαχιστον 3 μερες- αυτη την δυνατοτητα ειχαν λεει να μου δωσουν αδεια επειδη ηταν εφημερια.Θελω να ρωτησω οσες παθανε κατι αντιστοιχο ποσες μερες συνολικα σας πηρε να συνελθετε? Ηδη το κοκκινο αιμα εγινε καφε και ειναι εμφανες μονο στο σκουπισμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσι μου εγώ έπαθα 11εβδομάδα τώρα είμαι 16 όπως τα λες και εσύ με αιμορραγία κλπ εκεί που τελειώνουν και τα καφέ ξανά αιμορραγία τώρα είμαι σχεδόν 10 μέρες χωρίς αίμα και βλέπουμε.. Με τα χάπια που σου έδωσε και πολύ ξεκούραση μην κάνεις τίποτα όλα θα πάνε καλά από τι έχω καταλάβει πολλές κοπέλες το έχουν πάθει ψυχραιμία εύχομαι τα καλύτερα!! 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Και εγώ στη ίδια δάση είμαι. Σήμερα εκλεισα τη 7η εβδομάδα έχω αιμοραγια με διακοπή δύο ημερών με καφέ και ξανά πάλι αιμοραγια. Προσπαθώ να μην αγχονομαι αλλά είναι δύσκολο το ξέρω. Κάθε φορά που πάω τουαλετα εύχομαι να μην τρέξει τιποτα. Υπομονή  κορίτσι μου και όλα θα πάνε καλά. Φιλιά 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...