Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περιμένοντας το θαύμα ...


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι πλέον 40 ετών κ εχω 2 πανέμορφα αγοράκια στην ηλικία των 13 κ 9. Πριν ενα χρόνο αποφασίσαμε με τον άνδρα μου να μεγαλώσουμε την ευτυχία μας αποκτώντας ενα ακόμα παιδάκι. Εχει περασει ενας χρόνος κ τίποτα. Τα χριςτουγεννα έμεινα εγγυος αλλα παλινδρόμησε. Ο κύκλος μου ειναι φυσιολογικός 28 μερες.  Πριν ενα μήνα πηρα τον γιατρό μου κ του ειπα να με βοηθησει κάπως. Μου σύστησε τα σερπαφαρ. Τα πηρα 3-5 μερα αλλα χωρις επιτυχία. Τωρα βρίσκομαι στον 2ο κύκλο όπου σκοπεύω ξανα να προςπαθηςω. Νιωθω κουρασμένη κ απογοητευμένη. Νιωθω πως άφησα τα χρονια να περάσουν κ τωρα ειναι αργά. Γιατι δεν έρχεται αυτο το πολυπόθητο μωρακι; Ειδα την γιαγιά μου στον ύπνο μου η οποία εχει πεθάνει πολλαααα χρονια κ μου ειπε ειςαι άρρωστη τωρα δεν μπορεις. Ξυπνηςα κ τρελάθηκα. Ειναι καμια άλλη στην καταςταςη μου; Οποία εχει όρεξη για κουβεντούλα ειμαι εδω! ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοπέλα μου.....και μια φίλη μου είναι 38 έχει ένα κοριτσάκι στα 13.. Έμεινε έγκυος στο δεύτερο Παιδάκι της μετά από δύο χρόνια προσπαθειών αλλά δυστυχώς παλινδρομησε και εκείνης.... Μην στεναχωριεσαι κ δεν στο λεψ για να το πω αλλά ο γιατρός ? μου μου είχε πει από την στιγμή που ξέρεις ότι μένεις έγκυος δεν έχεις φόβο ούτε πρόβλημα..... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...