Μετάβαση σε περιεχόμενο

αστατος κυκλος


Recommended Posts

ειναι 4 μηνες τωρα που ο κυκλος μου απο σταθερος εχει καταντιση αγανακτιση .....ερχετε ποτε στις 19 μερες αλλες 20 η 24.....προσπαθω να κανω παιδακι κ δεν καταλαβαινω τι γινεται ο γιατρος με καθυσιχαζει οτι θα φτιαξει ...ειναι καποια αλλη κοπελαπου εχει κατι τετοιο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και εμένα άρρωστος είναι ο μικρός !!! Μάλλον για γαστρεντερίτιδα το βλέπω… Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει η τι κάνω λάθος αλλά δεν μπορώ να σας στείλω μήνυμα ! Πηγαινετε σχολείο; Πως είσαι κορίτσι μου; Την παλεύεις με τα μικρά; 
    • Καλησπέρα!  Δυστυχώς εγώ δεν είμαι καλά, έχω μαστιτιδα... Ανέβασα πυρετό, έχω ρίγη, πονάει όλο μου το κορμί, ξεκίνησα σήμερα και αντιβίωση. Έχει κολλήσει ο δεξιός μαστός και δε βγάζει γάλα... Κυριολεκτικά υποφέρω..  Ο μικρός δόξα τω θεώ είναι καλά! Προσπαθεί να μπουσουλησει... Σέρνεται πιο πολύ το σκουληκακι μου αλλά πλέον γρήγορα 😂 Έχει βγάλει 4 δόντια ήδη... Το πέρασε δύσκολα όλο αυτό...  Τις τελευταίες μέρες είναι κολλημένος πάνω μου... Όλο αγκαλίτσα θέλει και όπου πάω από πίσω μου ❤️  Γυρίζω μέσα Σεπτέμβρη στη δουλειά... Πφφφφφ ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω... Τον γράψαμε σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό και τις πρώτες δύο εβδομάδες του Σεπτέμβρη θα τον βοηθήσω να προσαρμοστεί κι έπειτα θα γυρίσω κανονικά στη δουλειά.  Εσύ πότε επιστρέφεις; 
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Κι εμένα τα ίδια μου έχουν πει κι η γυναικολόγος, κι η ενδοκρινολόγος αλλά κι η αιματολογος που πήγα πρόσφατα! 2 απ' τα 3 για να αποφανθούν ότι έχει κάποια γυναίκα ΣΠΩ. Εγώ έχω μόνο την μορφολογία που φαίνεται στους υπερήχους αλλά τίποτα απ' τα άλλα δύο. Στη δική μου περίπτωση μου είπαν μόνο μυο-ινοσιτολη για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ωορρηξίας αλλά και τη συχνότητα μιας και υπερηχογραγικά ανακαλύψαμε τλχ 2 κύκλους ανωορρηκτικους. Γι'αυτό και μου πρότειναν την πρόκληση ωορρηξίας. Βέβαια 2/2 συλλήψεις που είχαμε τις πετύχαμε εντελώς φυσιολογικά μόνο με τη λήψη βιταμινών. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει και μ αυτό τον κύκλο που είχαμε τη διέγερση και πρόκληση με γονοδοτροπινες.
    • Θα βρούμε..!! Και όλα θα πάνε δεξιά αυτή τη φορά!! Θα έχω και εγώ το νου μου αν δω κάτι θα σου στείλω! 
    • μου είπε ότι για να πούμε τον όρο συνδρομο πολυκυστικών θα πρέπει να έχω 2 από τα 3 κριτήρια..1)υπερηχογραφικη εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών 2)αυξημένα ανδρογονα 3)διαταραχές περιόδου..έχω μονο το 1 από αυτά οπότε μου λεει οτι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ετσι η περιπτωση μου.. είμαι λίγο καιρό σε αυτό το χωρο των εξετάσεων και του ψαξίματος, αν εσεις που έχετε περισσότερη εμπειρία βλέπετε ότι κάτι δεν στέκει από αυτά που μου λέει πείτε μου να δω πως θα κινηθώ..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...