Μετάβαση σε περιεχόμενο

σπερματεγχυνση


Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα!! είμαι καινουργια στην παρέα σας και θα θελα μα μοιραστω την ιστορία μου να μου πείτε τη γνώμη σας.Κάναμε σπερματεγχυνση στις 14/4 και λαμβανα 3 cyslacur kai 3 ultrogestan την ημερα γιατι δεν ειχα πολυ καλο ενδομητριο.Ο γιατρος μου συνεστησε να κανω τεστ στις 15 μερες.Τι να κανω με ετρωγε η αγωνία και τελικα την 14η μέρα έκανα τέστ και βγήκε αρνητικό....Αμέσως επικοινώνησα με τον γιατρό μου και μου είπε να σταματήσω τα χάπια και να περιμένω ως την Τετάρτη για να κανω Β χοριακή.Σήμερα το πρωί πολλά καφε υγρά...τΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?Να κάνω χοριακή για να μαι σίγουρη η εχουν τελειώσει όλα για αυτη την προσπάθεια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ έκανα τον Φεβρουάριο σπερματεγχυση δεν έκανα ούτε τεστ ούτε χοριακη και τελικά με τρεις μέρες καθυστέρηση αδιαθετησα..βεβαια τα καφέ υγρά είναι και σημάδια εγκυμοσύνης.. Θα σου έλεγα να μην κάνεις άλλο τεστ περίμενε να δεις αν θα σταματήσουν τα καφέ υγρά και μετά κάνε χοριακη 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μακαρι να μην εχουν χαθει ολα . ειναι η δευτερη προσπαθεια μας.απο το πρωι δεν ειχα καποια αλλαγη ουτε περισσοτερα ουτε λιγοτερα.ποσο ν απεριμενω?Αν επιτρεπεται εσυ επαιρνες ultrogestan? Μου κανει εντυπωση που ο γιατρος μου δεν μου ειπε να επιβαβαιωσω το αποτελεσμα με χοριακη πριν σταματησω τα χαπια..

 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα και εγώ έπαιρνα τρία την μέρα αλλά ο γιατρός μου μου είχε πει να κάνω χοριακη στης δεκα πέντε μέρες και αν είναι θετικη να τα συνεχίσω... Εγω απλά αδιαθετησα.. Μου κάνει εντύπωση όμως γτ σου είπε να τα σταματήσεις από τώρα ενώ ακόμη δε ξες το αποτέλεσμα? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΛΟΓΟ , ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 3 ΜΕΡΕΣ ΑΔΙΑΘΕΤΕΙΣ\

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...