Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΚΥΗΣΗ ΛΟΓΩ ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΑΙΜΟΡΡΟΙΑΣ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 40 ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 6 ΠΡΟΣ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ...ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ 3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....Κ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ...ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΣΕΣ ΜΙΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΙΤΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ....ΦΟΒΑΜΑΙ....Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.....ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα μαρινακι.... Μην ανησυχείς γιατί κ η αδερφή μου δεν άκουγε καρδούλα και την άκουσε στην δέκατη εβδομάδα.... Άλλη φίλη μου την άκουσε στην 8η.....εφόσον έχεις κανονικά περίοδο και έχεις και δύο προηγούμενα παιδάκια μια χαρά θα ξαναπιασεις αν χτυπά ξύλο συμβεί κάτι..... Εγώ πιστεύω ότι είναι νωρίς για να ακούσεις καρδούλα ακόμα.....Τα ουτροτζεσταν είναι τέλεια τα έπαιρνα κ εγώ τρεις φορές την ημέρα για πέντε η έξι μέρες και μετά ήμουν μια χαρά αλλά δεν θα πρέπει να κουραζεσαι όμως..... Εγώ πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά και άδικα αγχώνεσαι απλά αυτό το νινι μας κάνει το δύσκολο.... Ε να μην σας ταλαιπωρησει και λίγο.    Χιχιχι... Περιμένω νεα σου.... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...