Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιδομα μετα το τοκετο


Recommended Posts

Καλησπερα! Κοριτσια ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για το επιδομα ικα μετα το τοκετο?? Γτ απο οσα διαβαζω οι αποψεις ειναι πολλες κ διαφορες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

καλησπερα ! αληθεια με ενδιαφερει κι εμενα αυτο για το επιδομα γιατι καποιος μου ειπε τελευταια οτι το εχουν κοψει και δε παιρνουμε τιποτα.ισχυει κατι τετοιο;ας απαντησει καποια κοπελα που γνωριζει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Καλημέρα και από μένα! Συμφωνώ με την Αντιγόνη39, μόνο επίδομα τοκετού και λοχείας και αυτά υπό προυποθέσεις (200 μέρες ασφάλισης τα τελευταία 2 χρόνια, χαρτί από κλινική ότι είσαστε έγκυος, βιβλιάριο και λογαριασμός δεκο - το τελευταίο ασχολίαστο!!!)...Το φοβερό είναι οτι δεν δικαιούσαι τίποτα για ιδιωτική κλινική παρά μόνο μια έκπτωση που είναι στην διακριτική ευκαίρεια της κλινικής να στην δώσεις εφόσον είσαι ασφαλισμένος (πληροφορία από το ΙΚΑ)!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

κοριτσια υπαρχει και το συμπληρωματικο επιδομα του οαεδ, το οποιο δινεται αφου γινει και η τελευταια πληρωμη της αδειας λοχειας. η προθεσμια ειναι εως και 3 μηνες αφου μπει το τελευταιο επιδομα. τα χρηματα δεν ειναι πολλα ,ειναι η διαφορα που προκειπτει απο τα επιδοματα κυοφορειας-λοχειας. ρωτηστε στον οαεδ γιατι δε τα λενε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...