Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θελω να γινω μαμα!!!!


Agriomoloxa

Recommended Posts

:roll::roll::roll:Γεια σας και απο εμενα.εμεις με τον αντρουλη μ θελουμε ενα μωρακι αλλα δυστυχως ο κυκλος μου ειναι ασταθης.πηρα τα περιβοωτα τεστ εγκυμοσυνης αλλα ξεκινησα να τα κανω σχεδον με το που τελειωσε η περιοδος και ετσι δεν ξερω ποτε εγινε η οωρεξια μου.ο κυκλος μου ξεκινησε  28/12  και τελειωσε στις 31/12.ειχαμε επαφες στις 1/1  στις 6/1 στις  9/1 και στις 11/1.εχω πονακια κατω χαμηλα στην κιλια καθως επισης και λευκα κολπικα υγρα.βεβαια τα πονακιαω μπορει να ειναι και απο την γυμναστικη που κανω.τωρα αναμενομενη περιοδο εχω μαλλον στις 22.για να δουμε λοιπον.θα ηθελα να μου πει καποια τι συπτωματα να περιμενω για να χαρω οταν θα τα εχω.ευχαριστωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κορίτσι κάπως μπερδεμένα τα λες..

Καταρχάς ο κύκλος σου ξεκίνησε 28/12 και θα τελειώσει μια μέρα πριν αδιαθετησεις..(μάλλον ή περίοδος σου ηθελες να πεις)

Δεύτερον πήρες τεστ ωορρηξιας αν καταλαβαίνω καλά κ όχι εγκυμοσυνης..τώρα για να μην βρεις την ωορρηξία ή τα εχεις κανει λάθος ή δεν έχεις κανει ακόμα ωορρηξία ή μπορεί να μην έχεις ωορρηξία αυτον το μήνα.διάβασε πιο προσεκτικά τις οδηγίες μήπως έκανες κάποιο λάθος.

Τρίτον λες οτι μάλλον θα αδιαθετησεις 22 του μήνα αυτό σημαίνει οτι τις περισσότερες φορες ο κύκλος σου 26αρης;;;;;

Αυτή την στιγμη είσαι στην 16η ημερα του κύκλου αρα είναι παρα παρα πολύ νωρίς γι'αυτα που αισθάνεσαι.. επίσης μην ψάχνεις για συμπτώματα καλύτερα για σένα θα είναι.δηλαδή αν σου πει κάποια κοπελα οτι αυτά είναι τα συμπτώματα εσύ θα χαρείς..όμως αν αδιαθετησεις θα απογοητεύτεις..

Τα συμπτώματα απο γυναικα σε γυναικα διαφέρουν γι'αυτο μην το ψάχνεις..το μονο σιγουρο είναι ή καθυστέρηση περιοδου και αυτό όταν εχεις άστατο κύκλο θα πρεπει να περιμένεις λίγο παραπανω.

Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι πάντως όσο μπορείς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχεις δικιο γ αυτα μπερδευτηκα με τα τεστ.οντως ηθελα να πω οωρεξιας.οπως και να εχει σε ευχαριστω γ την απαντηση σ.απλα ηθελα να το μοιραστω με γυναικες που ειναι στην ιδια φαση-διαδιξασια.ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου καλα έκανες...

Απλα προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και μην το ψάχνεις γιατί κάθε μήνα θα νομίζεις πως είσαι έγκυος αν δεν είσαι τώρα.χαλάρωσε κ θα ερθει.

Σου εύχομαι γρήγορα να εχεις ευχάριστα νέα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...