Μετάβαση σε περιεχόμενο

παρακαλω βοηθεια για μωρο 19 μηνων που ειναι αρρωστο


daddy38

Recommended Posts

Γεια σας θα ήθελα μια βοήθεια 

 

Ο μικρος μας εχει αρρωστησει απο την Παρασκευη με υψηλους πυρετους και μαζι αρρωστησαμε ολοι. Ηρθε ο γιατρος του και ειπε οτι εχει ιωση και λαρρυγιτιδα του διναμε αρχικα ponstan και depon για να πεσει ο πυρετος και απο προχθες δεν εχει πια πυρετο.

 

επαιρνε soldanesil(κορτικοστερεοειδες)για τρεις μερες τελειωσε το πρωι η θεραπεια και συνεχιζει μονο με spiropent (βρογχοδιασταλτικο).

 

Το προβλημα ειναι οτι τρωει πολυ λιγο και η διαθεση του ειναι χαλια συνεχεια ακομη και τωρα που δεν εχει πια πυρετο. Ο γιατρος μας ειπε να περιμενουμε και αμα συνεχιστει να τον παμε στο νοσοκομειο για εξετασεις. Θελει συνεχεια να ειναι στην αγκαλια της μανας του, εχει υπνηλια αλλα δεν κοιμαται ευκολα με το που τον αφηνουμε στο κρεβατι του λυσσαει στο κλαμα, βηχει πολυ συχνα. Πριν τρεις μερες που του δωσαμε πρωτη φορα το κορτικοστεροειδες ειχε διαθεση και επαιξε σαν τρελο(γιατι ηταν και στο τελος του πυρετου). Ομως μετα αλλαξε τελειως εγινε χειροτερα και απο πριν απο διαθεση, συνεχεια κλαμα κτλ φοβαμαι μηπως είναι τα φαρμακα τον ριχνουν.

 

Σκεφτομαι να τον παω απο σημερα στο νοσοκομειο γιατι τον βλεπω χαλια χωρις ομως να εχει καποιο αλλο συμπτωμα (πυρετους ή πονους τουλαχιστον που φαινονται). 

 

Ποσο να ανησυχω σε τετοιες περιπτωσεις, ειμαι υπερβολικος? Απλα παει μια εβδομαδα και δεν μπορω να τον βλεπω ετσι απο τη στιγμη που πυρετο δεν εχει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου παρε το παιδακι σου και παντο στο νοσοκομειο οτι και να ειναι στο νοσοκομειο θα το βρουνε μετα απο εξετασεις!δεν γινεται να μην εχει πυρετο και να μην εχει διαθεση!!!!!!μην το ρισκαρεις!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλύτερα να πας στο νοσοκομείο για να του κάνουν εξετάσεις !!!! Αλλα μην ανησυχείς η κακη διαθεση μπορεί να είναι και απο την ταλαιπωρία αμα εοχε τοσες μέρες άρρωστο !!!! Όσο για το φαγητό όλα τα παιδιά περνούν φάσεις που μια τρώνε πάρα πολύ και την αλλη καθόλου !!!! Αλλα εσυ να πας στο νοσοκομείο για να ησυχάσεις και εσυ και να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο !!!! Ολα να σας πανε καλα !!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική η ανάγκη για παιδική ασφάλιση υγείας. Η μεγάλη συσσώρευση ασθενών στα νοσοκομεία Παίδων, η υποστελέχωση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η μειωμένη χρηματοδότηση δυσκολεύουν την προσπάθεια των γονέων να εξυπηρετηθούν εύκολα και γρήγορα σε επείγοντα και άλλα περιστατικά υγείας του παιδιού τους.

Για αυτό τον λόγο και εμείς δημιουργήσαμε παιδικά προγράμματα Υγείας πλήρης κάλυψης από 1€/ημέρα. Η οικονομική συγκυρία ωθεί τις τιμές προς τα κάτω και είναι η καλύτερη ευκαιρία για γονείς που μόλις γέννησαν ή το σκέφτονται και το αναβάλλουν καιρό. Μπορούν έτσι πλέον να εξυπηρετούνται εύκολα και γρήγορα τόσο στα επείγοντα, όσο και στα μικρά περιστατικά.

Καλέστε μας σήμερα για μια δωρεάν εκτίμηση της δικής σας ανάγκης. Τηλ. Επικοινωνίας: 6972611805

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...