Μετάβαση σε περιεχόμενο

πόσες μέρες μετά από παλίδρομη κύηση είχατε ελεύθερες επαφές;


Rita Naxos

Recommended Posts

Καλησπέρα σας είμαι νέο μέλος αλλά εδώ κ 3 μήνες παρακολουθω συχνά τις αναρτήσεις σας. 11.11 προχωρήσαμε σε απόξεση στην 10η εβδομάδα. Στο φασολάκι μας είχε σταματήσει η καρδούλα του μία εβδομάδα πριν. Είχα αίμα από τις 9.11 πήρα περισσοτερο utrogestan αλα δεν βοήθησε. Στις 10.11 όπου κ ο γιατρός εκανε την διάγνωση είχε ξεκινήσει ήδη η διαδικασία της αποβολής με πόνους κ αιμοραγία. Αφούολοκληρωθηκε η σπόξεση ο γιατρός μας είπε πως ο οργανισμός λειτουρησε που καλά κ εκεινος δεν χρειαστηκε να κανει σχεδόν τίποτα....στο τελος συμπληρωσε πως μας περιμένει μεσα στα χριστούγεννα με νέα ευχαριστα για μία νεα εγκυμοσυνη. 

Τοτε θε θεωρησα οτι ηταν υπερβολικός. Μετά από 15 μέρες από την απόξεση ρώτησα πότε θα χρειαστεί να με δει κ μου είπε εβδομάδα 07.11 αλλά χωρίς κ να ειναι απαραίτητο κ πως μπορούμε 15 μετά την απόξεση να ξεκινησουμε ελευθερες επαφές. 

Από ότι διαβαζω στο forum  μάλλον το 15 μέρες είναι υπερβολικά λίγο. 

Γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο να συστηνει ο γιατρός ελευθερες επαφες μονο μετα από 15 ημερες. Ακόμα περιοδο δεν εχω.

Ευχαριστώ!!

Επεξεργάστηκε από χάλαρη ρίτα
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Ρίτα μου!! Ανάλογη εμπειρία δεν έχω αλλά ξέρω ότι η αποξεση θεωρείται μικροεπεμβαση και δεν δημιουργεί προβλήματα! Εγώ θα σε συμβούλευα να σου έρθει η αναμενόμενη περίοδος, να τελειώσεις, να πας στον γιατρό σου για ένα απλό υπερηχογραφημα για να δεις και εσυ ότι όλα είναι καλά και να σιγουρευτεις για να μην έχεις άγχος και στις επόμενες γονιμες (αυτουνού του μήνα που περιμένεις περίοδο) έχεις ελεύθερες επαφές κανονικά!Σου εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει ένα μωράκι υγιέστατο!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Καλησπερα Ριτα. Ειχα κ γω μια αποβολη,παλλιδρομη κυηση στη 12 εβομαδα. Ο γιατρος μου μου ειπε οτι μπορουμε να ξεκινησουμε προσπαθειες δυο μηνες μετα. Δηλαδη συγκεκριμενα μου ειπε θα πρεπει πρωτα να μου ερθει δυο φορες περιοδο να καθαρισει η μητρα [οτι μπορει να εμεινε μετα απο την αποξεση] κ μετα να ξεκινησουμε παλι τις προσπαθειες.Να σου πω επισης οτι περιοδος μου ηρθε 40 μερες μετα κ κρατησε 10 μερες, ενω συνηθως μου κρατουσε 3 μερες. Οντως ειχα καθαρισει κ αυτο το καταλαβα κ ιδια μου γιατι η περιοδος ηταν τελειως διαφορετικη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...