Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυμοσύνη κ περιοδος


xristina25

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλoυς..μόλις έκανα εγγραφή αν και τον τελευταίο καιρό μπαίνω σχεδόν καθα μέρα και βλέπω τις συζητήσεις..αυτον τον μήνα ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για μωράκι..τελευταία περίοδος ηταν στις 9 Οκτωβρίου κρατησε 5 μέρες οπως παντα.Απο την τελευταία μέρα της περιόδου μεχρι τις 4 Νοεμβρίου ειχαμε μερα παρα μερα σχεδον επαφή. Στις 6 Νοεμβρίου μου ήρθε λίγο αίμα ανοιχτόχρωμο μεχρι τις 7 Νοεμβρίου σαββάτο. η ροή ηταν πολυ λιγοτερη απο οτι της περιόδου.και στις 6 ειχα πονους περιοδου.δεν εχω κανένα σύμπτωμα νομιζω, εκτος του οτι πονάει η μέση μου και λιγο πρήξιμο.συγνώμη αν σας κούρασα απλως ηθελα να γίνω οσο πιο κατανοητή μπορώ.. δεν ξερω τι να κανω ο αντρας μ μ λεει να περιμενουμε λιγες μερες ακομα αλλα εμενα με εχει φαει το άγχος....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ηρθες xristina περιμενε λιγες μερες ακομη και κανε μια χοριακη να εισαι σιγουρη σου ευχομε μεσα απο την καρδια μου να μην ερθει η ακατανομαστη για τους επομενους 9 μηνες!!?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ μακαρι....αν και δεν πιστευωΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟ, οτι ηταν ηταν εκεινη την μια μιση μερα.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΜΝ ΕΙΧΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ..ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Χριστίνα!! Για να σου φύγει το άγχος ότι μπορεί να πήγε κάτι στραβά σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο η περίοδος έρχεται κανονικά, πολλές γυναίκες έχουν συλλάβει και αδιαθετουν επομένως αποβαλλουν και δεν καταλαβαίνουν τίποτα!!!εφόσον περίοδο δεν έχεις υπάρχουν πιθανότητες να είναι εγκυμοσύνη!!το αίματα που είδες μπορεί να είναι και από εμφυτευση!!! Καλά αποτελέσματααααα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...