Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οι μυρωδιές που απεχθάνεται μια έγκυος


vicky86

Recommended Posts

Μήπως είστε έγκυος και έχετε αποκτήσει όσφρηση λαγωνικού;

Η μύτη μιας εγκύου είναι μια μεγάλη υπόθεση. Αρχίζετε να μυρίζετε τα πάντα και μάλιστα κάποιες μυρωδιές που παλιά αγνοούσατε ή δεν σας ενοχλούσαν τώρα σας φαίνονται απαίσιες. Με λίγα λόγια ανακαλύπτετε συνεχώς νέες απαίσιες μυρωδιές ή απεχθάνεστε σχεδόν όλες τις μυρωδιές. 

Ποιες είναι όμως οι μυρωδιές που δεν αντέχουν οι περισσότερες έγκυες;

1. Τα ψάρια  

Και φυσικά η μυρωδιά κάθε ψαριού. Είτε είναι μαγειρεμένο είτε ωμό. Ακόμα δηλαδή και τα χρυσόψαρα μέσα στη γυάλα!

2. Το ωμό κρέας 

Μην ανησυχείτε...αυτό θα περάσει γρήγορα. Στο δεύτερο τρίμηνο θα σας σπάει τη μύτη και θα παρακαλάτε για ένα κομματάκι ζαμπόν.

3. Τα αρώματα

Μείνετε μακριά από καταστήματα που μπαίνετε μέσα και σας ψεκάζουν με χιλιάδες αρώματα . Η μυρωδιά των διαφορετικών και έντονων αρωμάτων προκαλεί δυσφορία και ναυτία στις εγκύους.

4. Τα αυγά 

Ιδιαίτερα τα βρασμένα αυγά! 

5. To μπέικον

Σίγουρα σας φαίνεται απίστευτο! Κι όμως ισχύει. Η μυρωδιά του αγαπημένου μας μπέικον θα έρθει η ώρα που θα γίνει αηδιαστική. 

6. Ο καφές

Κάποτε τρελενόμασταν για τη μυρωδιά του. Τώρα τα ροφήματα καφέ με τις μυρωδιές σοκολάτα. βανίλια, φουντούκι απλά μας φαίνονται απαίσια.

7. Το τυρί

Η μυρωδιά του τυριού πολύ πιθανόν να σας μοιάζει πλέον με ξεχασμένες κάλτσες πάνω στο τραπέζι.

6. Τα ποτά

Μόνο που θα κάνετε την κίνηση να φέρετε ένα ποτό κοντά στη μύτη σας θα σας προκαλέσει αναγούλα. 

7. Η ανάσα κάποιου που έχει πιει

Όχι μη με πλησιάζεις! Δεν μπορώ να το μυρίζω αυτό!

8. Ο ιδρώτας

Το χειρότερο που μπορεί να σας τύχει είναι ναβρεθείτε σε έναν χώρο με πολλούς ιδρωμένους ανρώπους πχ. το γυμναστήριο! Ούτε να το σκέφτεστε!

9. Τα ζώα ή το φαγητό σκύλου!

Η μυρωδιές των ζώων σας αναγουλιάζουν!

10. Είδη καθαρισμού του σπιτιού! 

Η μυρωδιά από χλωρίνη, καθαριστικό τζαμιών, υγρό πιάτων, αρωματικό χώρων είναι πλέον η χειρότερη σας! 

11. Οσμές του σώματος

Όποιος μυρίζει σαν να έχει να κάνει μπάνιο μέρες  ή  χρησιμοποιεί αποσμητικό για μερικές μέρες μπορεί να γίνει ο εχθρός σας.

12. Καπνός τσιγάρου

Μείνετε μακριά από καπνό. Μα φυσικά μόνο καλό θα κάνει!


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Ο ενδοκρινολόγος μου είπε μαξ μέχρι 125 μία ώρα μετά το γεύμα (ιδανικά έως 120) και το πρωί έως 92, μαξ μερικές φορές έως 95. χεχε σύμφωνα με τον γυναικολόγο σου καλά είμαι! εμένα ο γυναικολόγος δε μου είπε κάτι.. θέλω να πάω να τεστάρω το μηχανάκι.. φοβάμαι μην τυχόν δεν μετράει ακριβώς.. μία από αυτές τις μέρες θα πάω στο μικροβιολογικό να μου μετρήσουν το σάκχαρο και στο καπάκι να έχω και την ένδειξη του μετρητή.. πάντως μου είπε να μην το έχω άγχος, όσο βλέπω ότι είναι εντάξει να μετράω και μέρα παρά μέρα.. εγώ βέβαια κάθε τόσο τρυπιέμαι.. εμένα με πειράζει πολύ το ψωμί και το ρύζι.. αν φάω δύο κομματάκια σοκολάτα δεν ανεβαίνει! πάλι καλά! 😄
    • Ωχ δύσκολο με την πατέρα να τσακώνεσαι εμένα είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μέσα σε δευτερόλεπτα μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού  ναι είναι δύσκολο εδώ στο χωριό δεν υπάρχουν και πολλές δουλειές αν είχε εναλλακτική θα είχε φύγει χτες  Είναι υπεύθυνος σε μια θεση και έχει έρθει σε ρίξει και μετά κοριτσια που δουλεύει μαζί αλλά και μετά αφεντικά γιατί τον Αύγουστο πρέπει να πετύχουν κάποιο στόχο ώστε να μείνουν και οι 3 στην δουλειά.. βλεπεις αυτές θέλουν να πάνε διακοπές εγω γεννάω και είναι όλα στον αέρα τώρα προφανώς αν τον στόχο δεν τον πιάσουν κάποιος θα πρέπει να φυγει και συνήθως την πληρώνει ο υπεύθυνος σε αυτά 
    • Καλημέρα κορίτσια.Ηρθε η κυρία σήμερα...Λίγο νωρίτερα αυτή τη φορά.Περιμενω οδηγίες και ξεκινάω...Εύχομαι αυτή τη φορά να έρθει και να μείνει.🙏🙏🙏
    • @Pinacolada είμαι και κάποιας ηλικίας μάνα μου...δεν βλέπω!!!!!  
    • Χρύσα μου, δυστυχώς όταν είναι ο πατέρας σου αυτός που σε φέρνει σε αυτήν την κατάσταση, δεν είναι εύκολο να τον "αφήσεις"!  Νανούκο μου, σίγουρα δε νιώθω τύψεις για τις πράξεις των άλλων! Απο εχθές το βράδυ τη χαιδεύω και της μιλάω και της ζητάω συγγνώμη! Μουσικούλα δεν της έχω βάλει ακόμα, αλλά θα το προσπαθήσω! Ελκ μου, όταν ήταν έγκυος η 2η "μητέρα" μου στο μικρό μου αδελφό, ένα μεσημέρι γυρνάει ο πατέρας μου απο τη δουλειά και μας λέει... "Απολύθηκα"! Ήταν μεγάλο το σοκ αλλά το ξεπεράσαμε και είναι όλα καλά! Ψυχραιμία κοριτσάκι μου και ΌΛΑ θα βρουν το δρόμο τους! ΌΛΑ ΠΆΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΌ!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...