Μετάβαση σε περιεχόμενο

???


SOFOU

Recommended Posts

Καλησπέρα. Χρόνια πολλά σε όλες κορίτσια. Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία. Αύριο μπαίνω στον 8ο μήνα (σας θυμίζω ότι έχω δύο κοριτσάκια). Είχα πρόσφατα ένα πρόβλήμα με συμπτώματα προεκλαμψίας, αλλά τελικά με βοήθησε ο Θεός και δεν συναίβει κάτι άσχημο. Απλώς πρέπει να προσέχω πολύ τη διατροφή μου, πολύ όμως. Απόψε ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω γιατί .... φοβάμαι πολύ. Έρχεται η ώρα (που τελικά δεν ξέρω κάν αν θα είναι αυτή που πιθανολόγησε ήδη ο γιατρός)να γεννήσω, γιατί έχω διαίσθηση ότι θα γεννήσω πρίν την ώρα μου που λένε, και ΦΟΒΑΜΑΙ πάρα πολύ. Σκέφτομαι μήπως δεν πιάσει η επισκληρίδιος, μήπως πονάω, μήπως γίνει κάτι κακό, πόση ώρα θα κρατήσει, πώς θα καταλάβω ότι πρέπει να φύγουμε για το μαιευτήριο κλπ, μην σας ζαλίζω. Πιο πολύ φοβάμαι την καισαρική. Ξέρω ότι άν φτάσω εκεί βέβαια δεν έχω άλλη επιλογή. Όμως φοβάμαι πάρα πολύ. Σας εύχομαι καλό βράδυ. Είμαι τόσο αγχωμένη.... Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με αγάπη και υγεία για όλους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα πάνε όλα καλά!!! Να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε κατευχήν!!!Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια & να είσαι δυνατή!!! Η Παναγιά μαζί σας!!!

Περιμένουμε νέα σου!

φιλιά πολλά

χχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ SOFOU.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ;;ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ;;ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ.ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΑΠ' ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ(Η' ΤΑ)ΠΑΙΔΑΚΙ(Η' ΠΑΙΔΑΚΙΑ)ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SOFOU μου μην ανησυχείς!!Σκέψου οτι όλα θα πάνε καλά!!Εδω οι γιαγιαδες μας γεννούσαν πόσα παιδιά χωρις σχεδον καμια ιατρικη βοήθεια!Μπαινουμε στο 2009 οπου η επιστήμη έχει προχωρήσει με αλματώδη βήματα και πλέον το θέμα της γέννας εγκυμονεί ελάχιστους κινδύνους(μηδαμινούς θα έλεγα).Οι μισες γυναικες έχουν γεννήσει με καισαρική..γιατί την φοβάσαι;;Ισα ισα δεν θα πονέσεις κιόλας..Ειναι μια εγχείρηση ρουτίνας πια θα έλεγα..Και όλες οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τον τοκετό όπως επισκληρίδιο/ολική νάρκωση κ.α γινονται απο εξειδικευμένους γιατρους.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλιά σου!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και χρονια πολλα!να χαιρεσαι τα παιδακια σου και με το καλο να ερθει και το μωρακι!εγω εχω κανει καισαρικη, με ολικη ναρκωση,γιαι εδω στο νησι, δεν κανουν επισκληριδιο,θα σου ελεγα να μην φοβασαι και οτι ολα θα πανε καλα,προεχει η υγεια του μωρο σου.εμενα σαν εμπειρια δεν μου αφησε και τα καλυτερα (πρωτο παιδακι)αλλα για την ασφαλεια του μωρου θα το ξαναεκανα.μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο ......μην φοβασαι τιποτα εγω εκανα καισαρικη με ολικη αναισθησια,γιατι την επισκληριδιο δεν την συνιστα ο γιατρος μου,ολα πηγαν μια χαρα.....δεν καταλαβα τιποτα και θα εκανα 10 παιδια ετσι.....δεν ξερω αλλα δεν πονεσα....μονο τα ραμματα με τραβουσαν,λιγο η τομη δηλαδη......σου ευχομαι να το περασεις και εσυ ανωδυνα...φιλακια....μην αγχωνεσαι καθολου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...Δεν χρειάζεται να φοβάσαι καθόλου...Γέννησα με καισαρική (επισκληρίδιο)! Δεν πόνεσα καθόλου.... Δεν ένιωσα ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε πιάσει η επισκληρίδιο! Για να καταλάβουν ότι σε έπιασε η νάρκωση σε τρυπάνε ελαφρά με μια βελόνα! Εσύ θα τους πεις πότε σε έπιασε! Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανυσηχείς για αυτό!!!!Μουδιάζεις από το στήθος μέχρι τα νύχια και δεν νιώθεις καθόλου πόνο! Μόνο μια μικρή πίεση, που αν κουβεντιάζεις δεν την νιώθεις ούτε και αυτή!!!!! Εγώ επειδή φοβόμουν, κουβέντιαζα με την παιδίατρο, την αναισθησιολόγο και την μαία! Δεν σταμάτησα καθόλου να μιλάω και έτσι πέρασε μια χαρά η ώρα!!!! Μετά το χειρουργείο το μόνο που ένιωσα ήταν ένα τρέμουλο (σαν να είχα κρυάδες) και δεν μπορούσα να περπατήσω! Περπάτησα την άλλη μέρα ΜΟΝΗ ΜΟΥ χωρίς να νιώσω τον παραμικρά πόνο!!!!!! Μπορείς να ζητήσεις και συμπληρωματική επισκληρίδιο (μόλις γεννηθεί το μωράκι)!!!!!

.....Η Καισαρική πλέον είναι επέμβαση ρουτίνας....

Είναι τρομερή εμπειρία !!! Και η ένεση δεν πονάει! Ένα ελαφρύ τρυπηματάκι νιώθεις! Δεν φοβάσαι όμως γιατί η αναισθησιολόγος σου λέει ακριβώς τι σου κάνει!!!!!

Με το καλό! Όλα θα σου πάνε καλά όπως πήγαν και σε μας!!!

Φιλιά....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ). ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΕΣ, ΑΛΗΘΙΝΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ :-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ,Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΔΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΕΙΣΩ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax sofou mou se katalabaino...

ego exei 4 meres pou ekleisa ton 7 k kapou kapou to skeftomai..

oloi me lene oti ekeini tin ora mono ekeino de tha skeftomai..kati tha kseroun...

ola kala na pane k tha perasei..toses ginaikes xiliades xronia pos genoun????

gera mora k tipote allo..filia

k kales giortes fisika

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες όμως ακριβώς πότε εμφυτεύτηκε δεν το γνωριζεις. Εδώ σε εξωσωματική δεν το ξέρουμε. Εδώ με υπερήχους και στο πρώτο μου παιδί μετά την β επιπέδου καταλάβαμε ότι ήταν μεγαλύτερος 1 εβδ.  Κάνε λιγάκι υπομονή . Ξέρω πως νιώθεις αλλά σκέψου τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο να οπλιστείτε με υπομονή
    • Αχ σαν νερό παίρνει ο καιρός.. ο χρόνος . Αχ και αυτός ο χρόνος. Όταν θηλαζω συνήθως έχω πιο ελευθερία 🤫🤫 όχι με τίποτα 3 , ξεκίνησα αντισυλληπτικά χάπια. Ο μικρός αποδεικνύεται θηρίο και εγώ μεγάλωσα για 3 😅 ο δε πρώτος έχει την ζήλια του λογικο αλλά τρελαίνεται για τον αδελφό του.  Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι μου. Ξεχνάς τα δικά σου στηρίγματα.. εκεί βράχος δίπλα μου 
    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
    • Σώπα ρε!!!! Τι λες τώρα!!! Πάει ένας χρόνος.. Φτου φτου φτου φτου το παιδάκι!!! Μπράβο!! Πως πέρασε έτσι ο καιρός;;! Έλα βρε αγάπη, μπράβο!! Να τον χαίρεσαι!! Να τους χαίρεστε και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα στη ζωή τους πάντα!!!  Δεν θες ένα ακόμα καλέ;; Μπορεί να έρθει και η κόρη επιτέλους;! 😝🤣🤣🤣 Όχι, πέρα από τη πλάκα, το ξέρω και μπράβο που συνεχίζεις να στηρίζεις τα κορίτσια! Απορώ που βρίσκεις το χρόνο βέβαια..!!! 😄😄  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...