Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οικονομική Βάπτιση


sofiampempa

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες! 

Ηρθε η ωρα και για εμάς να βαφτίσουμε την μικρή μας απλά καταλαβαίνετε λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών ψάχνουμε κάτι αρκετά οικονομικό.Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας? Επισής κάποιο θέμα που να στηρίζετε πάνω η βάφτιση? Δώστε ιδέες αν μπορείτε! 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Γεια σου !!!!

Έχω αρχίσει να προετοιμάζω την βάπτιση της μικρής μου. Εγώ έχω βρει το θέμα είναι στρουμφίτα. Τον στολισμό θα των κάνω με της αδερφές μου  αφού πιάνουν τα χέρια μας   στο σχέδιο και την ζωγραφική . 

Θέματα για την βάπτιση είναι πεταλούδα, νεράιδα, πριγκίπισσα, γοργόνα , φραουλίτσα κτλ. Πολύ σημαντικό είναι να ξέρεις το ποσό που διαθέτης για να δεις τι μπορείς να κάνεις... Έχεις να βρεις προσκλητήρια, μπομπονιέρες, φωτογράφο, δώρο κουμπάρων, γλυκά - κεράσματα, διακόσμηση και ρούχα για την οικογένεια σας. ... Τα γλυκά π.χ. κάτι πολύ οικονομικό είναι τα ντόνατς...

Εύχομαι να σε βοήθεισα.... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sentdim ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Η αλήθεια είναι ότι την ιδέα με τα ντόνατς δεν την είχαμε σκεφτεί καθόλου και έχεις δίκιο ότι είναι πολύ οικονομικό.Είπαμε να ξεκινήσουμε με τα προσκλητήρια και πήγαμε σε ένα κατάστημα και τα βρήκαμε με 0.60 λεπτά... Νομίζω είναι καλά σαν τιμή. Είδα κάτι σχέδια και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα με κουκουβάγιες ή Sarah kay .. Μου είπαν ότι δουλεύουν πολύ φέτος αυτά τα θέματα..Εσένα πως σου φαίνονται?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το Sarah Kay εμενα μου αρέσει περισσότερο και θα είναι πολύ ρομαντικό .... Εγώ για στολισμό θα πάρω ξύλο  (κόντρα πλακέ) ή γυψοσανίδα  θα κόψω ένα μανιτάρι και μερικά στουμφάκια θα τα ζωγραφήσω και θα βάλω και υφάσματα και έτοιμος ο στολισμός. Μπορείς να κάνεις και εσύ κάτι παρόμοιο ... Για γλυκό θα έχω ντόνατς που σου είπα 0.40 ευρώ το κομμάτι τα μεσαία. Για τις  μπομπονιέρες θα πάρω κεράκια, θα  τα φτιάξω μόνη μου, μόνο το κερί το βρήκα 0,60 ευρώ. είχα φτιάξει πέρσι στη βάπτιση της ανιψιάς μου με την φωτογραφία της... Περιμένω την γνώμη σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

Καλησπέρα και πάλι! Με όλα αυτά που έγιναν πήγαν δυστυχώς όλα πίσω και τώρα ξεκινήσαμε πάλι να ψάχνουμε.Για τα ντόνατς που μου είπες είναι τρομερή ιδέα και αυτό θα κάνω. Επίσης βρήκα ένα κατάστημα με κάτι κεραμικές μπομπονιέρες που τις έχει έτοιμες δεμένες 1.20 και σκέτες 0.90. τι λες είναι καλή τιμή? Είναι το www.in-boboniera.gr το ξέρεις καθόλου?

Ευχαριστώ πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

Καλημέρα!!! Ήμουν στο χωριό μου και εκεί δεν έχω internet... Θεωρώ ότι είναι πολύ κάλι τιμή και εγώ που θα τις φτιάξω μόνη μου εκεί στο ένα ευρώ μου βγαίνουν...  Δεν το ξέρω καθόλου αλλά μπορείς να τους ζητήσεις τις μπομπονιέρες να είναι έτοιμες μια ή δυο βδομάδες νωρίτερα έτσι ώστε αν συμβεί κάτι να έχεις το περιθώριο να το διορθώσεις.... Εγώ θα την κάνω μόνη μου γιατί μου ζήτησαν 3 ευρώ την μια...  Αν χρειαστείς οτιδήποτε θα είμαι εδώ... Ποτέ με το καλό θα γίνει η βάφτιση. Εμείς θα το κάνουμε 25 Οκτωβρίου...  

Φιλιά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 6 months later...

Ακούστε λοιπόν:
Φωτογράφηση του μυστηρίου (γάμος ή βάφτιση)
Βιντεοσκόπηση του μυστηρίου (γάμος ή βάφτιση)
Θα λάβετε:
2 dvd μονταρισμένα με τίτλους,
όλες τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση, διορθωμένες χρωματικά και φωτιστικά,
50 φωτογραφίες τυπωμένες, διαστάσεων 15*20 εκ.

Κόστος: early booking 350,00 €

Υπάρχουν 4 προϋποθέσεις για την τιμή αυτή:
1. το μυστήριο να γίνει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου 2016,
2. Να κλεισετε την ημερομηνία μέχρι 15 Μαρτίου 2016 &
3. Το 50% της αμοιβής θα καταβληθεί με την συμφωνία (έως 15 Μαρτίου) και το υπόλοιπο ένα μήνα πριν το μυστήριο,
4. Το μυστήριο να γίνει σε Αθήνα, Πειραιά & προάστεια. Υπόλοιπο Αττικής με μικρή επιβάρυνση λόγω επιπλέον χρόνου μετάβασης & μεταφορικών.

Η προσφορά αυτή δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη ή επιπλεόν παροχές.

 

anamnhseis.gr studio

2108218757

6932001003

fb:anamnhseis.gr studio

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...