Μετάβαση σε περιεχόμενο

Β Επιπεδου Σε Διδυμα


βενια

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους!Ειμαι στην 21η εβδομαδα,εχω διδυμακια,ενα αγορι,ενα κοριτσι κι εχθες εκανα τη β'επιπεδου.Ο γιατρος μας προτεινε να κανουμε και υπερηχο καρδιας για προληπτικους λογους κι επισης μας βρηκε μια μικρη διαφορα βαρους,το αγορι ειναι 468γρ ενω το κοριτσι 391γρ, δηλαδη 77γρ διαφορα.Εχω ανησυχησει και παρακαλω αν αλλη μανουλα εχει αναλογη εμπειρια να με διαφωτισει.Ευχαριστω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου καλημέρα!εχω κι εγω αγορακι κοριτσάκι διδυμα.για το βάρος θα σου πω οτι εμενα ειχαν παντα διαφορα γυρω στα 100 γραμμάρια οπότε μην ανησυχείς.άλλωστε είναι δυο διαφορετικά παιδια κ πρέπει ετσι να το σκέφτεσαι.δεν είναι δυνατόν να έχουν ιδιο βαρος.για την καρδούλα ειδαν κατι κ στο είπαν?αν οχι κ θέλεις καντο ετσι για να ηρεμησεις.οτι αλλο θες εδω ειμαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και γω έχω διδυμάκια. Στη β επιπέδου ήταν γύρω στο μισό κιλό από ότι θυμάμαι και γεννήθηκαν ίσα κιλά 2,300 η καθεμιά. Τώρα έχουν 2 κιλά διαφορά!!!Όπότε όπως και να γεννηθούν δε παίζει κανένα ρόλο για το μετά!

Και μας μας είχε στείλει για εμβρυοκαρδιογράφημα στην Αθήνα (μένω επαρχία και εδώ δεν έχει τέτοια ειδικότητα) ο γυναικολόγος για προληπτικούς λόγους. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν αναλυτικό πάλι υπέρηχο.

Στα διδυμάκια μου χε εξηγήσει τότε με τη β επιπέδου επειδή είναι στριμωχτά τα πράγματα είναι δύσκολο να διακρίνεις κοιλίες και αορτές καθαρά γι αυτό συνίσταται ο εμβρυοκαρδιολόγος.

Με το καλό όλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...