Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περί Υιοθεσίας


andreas39

Recommended Posts

Καλημέρα σας και καλή δύναμη σε όλους. Αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να προχωρήσουμε σε υιοθεσία. Δυστυχώς μετά από 5 εξωσωματικές έχουμε απογοητευτεί και δυστυχώς δεν βλέπουμε φως στο τούνελ, καθώς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Σε όλες τις προσπάθειες που κάναμε όχι μόνο ήταν αρνητικές αλλά τα έμβρυα δεν εμφυτεύονται καν. Έτσι, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο θέμα της υιοθεσίας το οποίο το βλέπουμε και οι δύο θετικά από την πρώτη στιγμή και χωρίς κανένα δισταγμό. Επειδή τώρα έχουμε αρχίσει να το ψάχνουμε θα ήθελα να μου πείτε μερικούς καλούς δικηγόρους που ασχολούνται με το θέμα, που να έχουν εμπειρία στην υιοθεσία. Δεν με νοιάζει αν είναι από Αθήνα ή από άλλη πόλη. Από αυτά που διάβασα απογοητεύτηκα λιγάκι καθώς πρέπει να περιμένει πολλά χρόνια το ζευγάρι για να υιοθετήσει ένα παιδί. Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση στην Ελλάδα με την απίστευτη γραφειοκρατία. Για αυτό το λόγο μας ενδιαφέρει πιο πολύ η ιδιωτική υιοθεσία που υποτίθεται κυλούν πιο γρήγορα τα πράγματα. Πάντα βέβαια με νόμιμο τρόπο. Η μόνη απάντηση που έχουμε μέχρι στιγμής είναι από ένα γραφείο στη Βουλγαρία που ασχολούνται με διακρατικές υιοθεσίες και μας ζήτησαν 7000 ευρώ για την όλη διαδικασία. Θα το κοιτάξω και αυτό καθώς είναι το μόνο που έχουμε ως τώρα. Σκεφτήκαμε και για παρένθετη μητέρα, αλλά κατά τη γνώμη μου εκεί είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. Λέω, δεν ξέρω. To κείμενο το έχω γράψει και σε άλλα forum, για να έχω περισσότερες πιθανότητες απάντησης. Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και σας εύχομαι υγεία και ότι επιθυμείτε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας συγχαρω για την αποφαση σας και ευχομαι με αισιο γρηγορο τελος ενα μωρο στην αγκαλια σας.

Σας γραφω σε προσωπικο μηνυμα καποιες πληροφοριες που ακουσα προσφατα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπηκα κι εγω για να σας συγχαρώ και να ευχηθώ μεσα από τα βάθυ της καρδιας μου να ερθει συντομα το παιδακι σας με οποιοδηποτε τροπο..να ναι η Παναγια βοηθεια σας και να σας ανοιξει το δρομο εκεινη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Πολλά συγχαρητήρια και από μένα για την απόφασή σας που δείχνει πραγματικά μεγαλείο ψυχής.Μακάρι να είχα πληροφορίες να σας δώσω όμως δυστυχώς δε γνωρίζω περί υιοθεσιών.Σας εύχομαι σύντομα να βρείτε την άκρη του νήματος και να έχετε υπομονή γιατί αυτές οι υποθέσεις είναι αρκετά χρονοβόρες,τουλάχιστον στην Ελλάδα.Μακάρι να γίνετε σύντομα γονείς της καρδιάς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 11 months later...
  • 1 year later...

Καλησπερα σας..

Καλη Χρονια Να εχεται με Υγεια πανω απ ολα..

Βρηκατε καποιο τροπο οσον αφορα την υιοθεσια;;η για παρενθετη μητερα;;θα ηθελα αν δεν σας κανει κοπο να βοηθησετε κι εμενα.

Ευχαριστω πολυ να σας εχει ο Θεος παντα καλα..

Ενα μεγαλο Μπραβο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...